Ik word helemaal blij van de Verenigde Arabische Emiraten. Zoveel luxe, heerlijke zon en alles wat je maar kunt bedenken binnen handbereik. Daarnaast is het nu (en de komende maanden) het perfecte seizoen om de Emiraten te bezoeken. Het is aangenaam warm (geen 50 graden zoals in augustus, maar nu meer een gemiddelde 25-30 graden). Je kunt dus heerlijk de hele dag rondlopen in je shorts met slippers of nog een keer je mooie zomerjurkje uit de kast halen en flaneren over de vele stranden die de Verenigde Arabische Emiraten te bieden hebben.

Naast het overbekende en heerlijke Dubai is er zoveel meer te beleven in de Emiraten. Plan een dagtocht naar Dubai en bezoek ook het grootste: Waterpark naast het Atlantis Hotel op de Palm. De Emirates Mall  met zijn 700+ winkels en meer dan 7000 parkeerplaatsen en de hoogste wolkenkrabber in de wereld (830 meter hoog!): de Burj Khalifa. Of bezoek de prachtige natuur in Al-Ain. Of blijf in gewoon heerlijk in Fujairah dat als enige zijn gehele kustlijn heeft aan de Golf van Oman! Hier kun je heerlijk duiken en je vermaken met waterscooters.

Je zal verblijven in het 5-sterren Hotel Radisson Blu Resort Fujairah dat direct grenst aan een 500 meter langgerekt privéstrand. Het hotel is van alle gemakken voorzien met en Spa Zen Wellnesscenter en 5 verschillende zwembaden. Voor elke dag 1! De kamers zijn mooi ingericht en de meeste bieden een prachtig uitzicht over zee; en natuurlijk heb je over in het hotel WIFI om al je belevingen via Facebook & Instragam te delen.

Voor een prachtige prijs van €569, – per persoon vlieg je met Transavia vanaf Amsterdam naar Dubai en verblijf je in de maanden januari – maart 2015 voor 6 dagen in deze 5-sterren luxe. Wie wilt dat nu niet!

Boek nu en laat deze luxe je niet ontglippen!

MiddelEast_Emirates_Dubai_CityView

Genieten in de Verenigde Arabische Emiraten! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-10 at 2.09.47 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)