Ik heb een deal gevonden voor een niet alledaagse reis, maar WOW lieve volgers dit is wel echt een deal waar de avontuurlijke reizigers allemaal van dromen! Een bijzondere 17-daagse treinreis door Rusland, Mongolië én China met de Transsiberië Express vanaf €499!

Asia_China_Bejing_001

Met Transsibirië Express beleef je de ultieme treinreis. Een ontdekkingsreis van bijna 10.000 kilometer per trein. Je reist door 7 tijdzones van Moskou, door heel Rusland, via Irkoetsk naar Ulaanbaatar in Mongolië, door China naar Beijing. Deze trein brengt je overal naartoe terwijl jij lekker zit te chillen in je 4-persoonscoupé in de tweedeklas. Klinkt dat niet heel erg vet?

Wil je een uitzonderlijke ervaring beleven? De Transsiberië Express is zo’n ervaring die je maar één keer in je leven mee maakt! Wanneer je deze deal boekt slaap je 7 nachten in de trein en zijn de overnachtingen geregeld in verschillende  hostels én guesthouses. Ook ontvang je de benodigde formulieren voor de aanvraag van de visa voor China en Rusland. Je kan er ook voor kiezen om de optie te boeken met vlucht! Kies je hiervoor dan is de heen vlucht van Amsterdam naar Moskou en terug van Beijing naar Amsterdam inclusief hand- en ingecheckte bagage.

inner-mongolia-201476_1280

Kies jij ervoor om de langste treinreis ter wereld te maken en beklim jij binnenkort de Chinese muur? Boek dan snel deze geweldige deal! 

Boek nu deze unieke treinreis! Bekijk deze deal

transsiberia

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)