Enerverende rondreis China

incl. vlucht, hotels, vervoer, excursies en veel meer!

  • Hotel onbekend
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1199,-

Bij wie staat dit land eigenlijk niet op de bucketlist? Met alle wereldberoemde bezienswaardigen zoals het Terracotta-leger en de Verboden Stad, heb ik het natuurlijk over China. Wacht niet langer en aanschouw al deze indrukwekkende dingen tijdens een enerverende rondreis China. Bekijk de details snel hier!

rondreis China

Indrukwekkende rondreis China

Reis van miljoenenstad Beijing naar Shanghai en ontdek China met je eigen ogen. Op het programma staan wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de kilometerslange Chinese Muur, het beroemde Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad. En dat is nog maar een kleine greep uit alles wat je gaat meemaken! In Xi’an bekijk je het Terracottaleger en eenmaal aangekomen in Shanghai kun je naar hartelust shoppen. Kijk hier voor meer details over het reisprogramma. Wil je weten wat de beste reistijd voor China is? Lees hier mijn artikel!

rondreis China

Overnachting

Tijdens deze reis overnacht je gedurende 11 nachten in 10 diverse hotels, in onder andere Beijing, Shanghai, Suzhou, Nanjing, Luoyang en Xi’an. In alle gevallen gaat het om driesterrenhotels en viersterrenhotels. De hotels worden geboekt op basis van beschikbaarheid. Wanneer een hotel niet beschikbaar is, word er een vergelijkbaar alternatief voor je gereserveerd. Om meer over deze accommodaties te weten te komen, kijk je hier. Bij elke overnachting zit ontbijt de volgende dag bij inbegrepen.

rondreis China

screenshot van de deal

rondreis china