slechts 439,- €

Verken het mystieke Marrakech en ga op avontuur in de Sahara tijdens een unieke rondreis Marrakech incl. hotels, ontbijt, transfers, kamelentocht en retourvlucht al vanaf slechts €439.

15-10Marrakesch

Rondreis Marrakech & Sahara

Maak je op voor het avontuur van je leven, namelijk een rondreis Marrakech en de Sahara woestijn! Tijdens deze rondreis door het indrukwekkende Marokko bezoek je zowel koningsstad Marrakech als de immense Saharawoestijn. Duik in een compleet andere wereld terwijl je in Marrakech over de markt struint en een kleurrijke sjaal, lampion of tajine voor thuis op de kop tikt.

rondreis marrakech

Rondreis Marrakech en de Sahara

Na de ‘rode stad’ is het eerst tijd voor Dadès Gorges en vervolgens ga je op weg naar de mythische Sahara! Op de rug van een kameel maak je een rit naar het tentenkamp waar je onder een fonkelende sterrenhemel de nacht doorbrengt. Tijdens de reis verblijf je in traditionele riads en ook over transfers hoef je je niet druk te maken. Laat je leiden door dit Oosterse sprookje! Na je reis door de woestijn kom je nog één dag bij in Merzouga. Je kunt de dag daar invullen zoals je zelf wilt! Aan het einde van reis ga je nog even terug naar Marrakech voor je helaas weer aan je terugweg begint.

Africa_Morroco_Marrakech_07

screenshot van de deal

screenshot van de rondreis door Marrakech en de Sahara
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)