slechts € 130,-

Genieten doe je vanuit een goed hotel. Criteria zijn goede ligging (ideaal gezien bij zowel strand als stad), veel faciliteiten – zoals een goed zwembad en een spa – voor, natuurlijk, een betaalbaar bedrag. We willen namelijk eigenlijk wel de VIP behandeling overal waar we komen, maar je wilt ook weer niet te veel betalen voor gewoon een vakantietje naar de zon, toch? Ik denk dat wij wel op een lijn zitten zo. Dus heb ik maar een dealtje voor je gevonden die aan die eisen voldoet. Een fijne zonnige vakantie Albufeira. Je betaalt voor deze vakantie naar Albufeira het geweldige bedrag van slechts €146! Dat is inclusief de vluchten en het verblijf!

vakantie Albufeira

 

Hotel BlueBay Paradaiso de Albufeira

Ik laat jou voor deze zonvakantie Albufeira verblijven (alleen als je wil, maar wil je denk ik wel!) in een heerlijk luxe 4* hotel met wellness! Voor slechts €130 kan jij hier al zeven zeer plezante dagen doorbrengen. Die dingen die ik noemde hierboven, die eisen, daar voldoet het aan plus nog veel meer. Dicht bij centrum en strand, spa faciliteiten, groot zwembad, goede maaltijden in het restaurant, alles wat je moet hebben dus! Het heet Hotel BlueBay Paraiso de Albufeira, en het was voor velen voor jou ook echt een paradijselijk verblijf. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede score van 3.5 van de 5 sterren.

Het strand van Albufeira, Algarve , Portugal

 

Albufeira

Een zonvakantie Albufeira is top omdat je je bevindt in de Algarve, de zuidelijkste en warmste streek van Portugal welke zelfs de meeste zonuren van heel Europa heeft! Indrukwekkende rotsformaties worden hier afgewisseld met heerlijk uitgestrekte zandstranden en een helderblauwe zee. In dit gebied liggen bruisende steden als Albufeira, Portimão en het oude Lagos, maar ook allerlei pittoreske vissersdorpjes. De schitterende natuur in de omgeving is ook zeker een uitstapje waard. Heengaan dus! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Portugal, of zoek je toch een andere Portugal deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Portugal vakantie.

vakantie albufeira

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal