slechts € 141,-

Lijkt een vakantie Albufeira je wel wat, genieten van het weer in de Algarve in Portugal? Heerlijk dobberen in het zwembad of een duik in zee nemen. Het centrum in of lekker een drankje drinken op de Strip! Het weer in Albufeira is eigenlijk altijd goed, en daarmee is een vakantie Albufeira ook altijd een goed idee! Ga er nu heen voor een 8-daagse vakantie voor slechts €141! Boek deze reis hier.

Algarve beach on a sunny day

Vakantie Albufeira = genieten van het heerlijke weer in de Algarve

Met de vele verschillende soorten stranden heeft de Portugese streek de Algarve elke strandliefhebber iets te bieden. In deze regio in het zuiden van Portugal vind je witte huizen met Moorse flair, adembenemende rotsformaties in uiteenlopende kleuren en de resten van een oud fort, waardoor ook de moderne gebouwen een historische charme krijgen. Het is aan te raden om een auto te huren om zo optimaal van het gebied te genieten. Lees mijn Algarve tips eens door als je meer over dit kustgebied wilt weten.

vakantie Albufeira

Club Albufeira

Het appartementencomplex Club Albufeira is jouw thuisbasis tijdens deze vakantie in de Algarve. Dit 4* complex beschikt onder meer over 4 buitenzwembaden en 2 restaurants. Bovendien kun je twee keer per dag gebruik maken van de gratis shuttle bus naar het centrum van Albufeira. Reizigers beoordelen Club Albufeira op Tripadvisor met 3,5 van de 5 punten.

All-inclusive Algarve

screenshot van de deal

Screenshot TUI