slechts € 121,-

Ga nu voor maar €121 genieten in pure luxe in de Algarve in Portugal! Zelfs je vluchten zijn inbegrepen! En de Algarve is een van die Zuid-Europese streken waar het ook in de winter nog aangenaam warm kan zijn! Perfect om even te ontsnappen aan de grauwe Lage Landen! Bekijk hier alvast de beschikbare reisdata.

Agua Hotels Riverside 4*

Agua Hotels Riverside****

Je logeert in dit moderne 4*-hotel op enkele minuten van het strand van Ferragudo, een kustplaatsje tussen Albufeira en Lagos. De plek – en het mooie buitenzwembad – heeft een prachtig uitzicht over de monding van de Arade rivier. Bij aankomst word je verwelkomd met een gratis drankje en kan je rustig inchecken. Je verblijft in een ruime kamer met uitzicht op de rivier of in een prachtige Junior Suite! Verder vind je in het hotel ook een uitgebreide spa waar je lekker kan ontspannen tijdens je vakantie. Of breng af en toe een bezoekje aan het restaurant van het hotel wanneer je niet uit wilt eten. Mooi meegenomen is de kortingsbon die je bij de aanbieding krijgt om te gebruiken voor de heerlijkste spabehandelingen! Op Tripadvisor ontvangt Agua Hotels Riverside een goede 3,5 punten.

Algarve strand

Vakantie Algarve

De Algarve, een kustregio met indrukwekkende, zongebrande kliffen, uitgestrekte gouden zandstranden en af en toe een verborgen baai. Prachtig! Op een paar kilometer van het hotel ligt de gezellige havenstad Portimão. Je kan er o.a. verschillende watersporten kunt beoefenen. Ik kan je ook zeker aanraden om een auto te huren om zo de prachtige regio te ontdekken met de wind in je haren en de zon op je bol!

Agua Hotels Riverside 4*

screenshot van de deal

Screenshot van de deal