Zomerverlenging aan de Algarve!

10 dagen inclusief vluchten en appartement

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 7.2
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 29.08.20 tot 07.09.20
P.p. vanaf € 254,-

Krijg jij geen genoeg van het warme zomerweer? Verleng je zomer dan met 10(!) dagen zonnen aan de Algarve. Inclusief vluchten en uitstekend appartement voor slechts €254! Zonnebril op, bikini mee en op naar de zon!

Mirachoro II

In de Algarve verblijf je in een appartement op het complex van Mirachoro II in het charmante Portimão. Het complex beschikt over een zwembad maar natuurlijk is ook het strand dichtbij voor een heerlijk dagje zonnebaden aan zee. Ga er vooral op uit. In Portimão kun je heerlijk eten – de sardines komen regelrecht uit de zee – en ook rondom het hotel is genoeg te doen.

Algarve

Tijd voor een Algarve vakantie

De Algarve is de zuidelijkste en warmste streek van Portugal en heeft zelfs de meeste zonuren van heel Europa. Indrukwekkende rotsformaties worden hier afgewisseld met heerlijk uitgestrekte zandstranden en een helderblauwe zee. In dit gebied liggen bruisende steden zoals Albufeira, Portimão en het oude Lagos, maar ook allerlei pittoreske vissersdorpjes. De schitterende natuur in de omgeving is ook zeker een uitstapje waard.

screenshot van de deal

Screenshot deal