slechts € 84,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Een vakantie Algarve betekent veel meer dan alleen de populaire badplaatsen zoals Albufeira. Ontdek de prachtige natuur en de goed verborgen stranden tussen de kenmerkende rotsformaties. Ga nu op vakantie naar de Algarve vanaf €84 inclusief retourvlucht en verblijf! Bekijk hier de aanbieding.

Europe_Portugal_Algarve_004

Vakantie Algarve

De Algarve is de bekendste streek in Portugal en ook de meest zonnige. Indrukwekkende rotsformaties worden hier afgewisseld met fijne, uitgestrekte zandstranden en kraakheldere wateren. In dit gebied liggen bruisende steden zoals Albufeira, Portimao en Lagos, maar ook allerlei schattigste vissersdorpjes. Erg leuk om ontdekken! Koop die zonnebrandcrème maar vast, want de streek heeft de meeste zonuren van Europa. Heerlijk toch? Huur zeker ook een auto zodat je op je gemak de omgeving kunt verkennen!

vakantie algarve

Pateo Village Albufeira

Je overnacht in aparthotel Pateo Village in Albufeira. Het hotel ligt op een goede locatie: op minder dan 1 km van de oude binnenstad van Albufeira en het strand van Praia dos Pescadoresa. Ook is er een buiten- EN binnenzwembad. Ook kun je hier een auto huren om het optimale uit jouw vakantie te halen! Een hapje en een drankje kun je nuttigen bij de bar of in een van de vele restaurantjes in de buurt. De appartementen krijgen een goede beoording van 7.6 uit 10 punten!

iStock_16610901_MEDIUM Header Size

screenshot van de deal

Screenshot deal