Vakantie Algarve voor echt bijna niks!

8 dagen inclusief vluchten en verblijf met ontbijt

  • Hotel Pinhal do Sol
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Niederrhein (Weeze)
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
Holidayguru tipt 31.01.19 tot 07.02.19 Quarteira
P.p. vanaf € 101,-

Wauw! Maar €101 om een zonnige vakantie in de Algarve te beleven, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Gelukkig is het wel waar! Deze goedkope vakantie naar de meest zuidelijke – en meest zonnige – streek van Portugal is ook nog eens inclusief de vluchten en verblijf in een goed hotel met ontbijt. Laat deze deal niet aan je neus voorbij gaan en kijk hier snel verder voor alle details!

vakantie algarve

Vakantie Algarve

Het warme zuiden van Portugal, dat is waar je heen gaat met deze vakantie naar de Algarve! De meest zuidelijke Portugese streek is vrijwel het hele jaar door zonnig. Wist je bijvoorbeeld dat het zelfs de meeste zonuren van heel Europa heeft? Gelukkig vind je hier dan ook genoeg prachtige stranden om heerlijk op te ontspannen tijdens jouw zonvakantie. Daarnaast biedt deze streek echter zeker nog meer! Denk hierbij aan gezellige steden als Lagos en Albufeira, maar ook als je meer van kleine en authentiek houdt zul je hier genoeg vissersdorpjes tegenkomen. Daarnaast zijn er de prachtige rotsformaties waar de kuststreek hier om bekend staat! Wil je meer weten over deze regio? Dan raad ik je zeker aan mijn Travel Magazine artikel erover te lezen, vol met Algarve tips!

Wil je misschien meer weten over de rest van Portugal, of zoek je toch een andere Portugal deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Portugal vakantie.

vakantie algarve

Hotel Pinhal do Sol in de Algarve

Je verblijft gedurende jouw vakantie in de Algarve in hotel Pinhal do Sol. Dit gezellige hotel biedt je dagelijks ontbijt, zodat je de dag meteen goed begint. Ga lekker ontspannen aan het zwembad of ga liggen bakken op het strand. Het gezellige Quarteira ligt niet ver weg. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede score van 3.5 uit de 5 punten!

vakantie algarve

screenshot van de deal

Screenshot van de deal