slechts € 24,75

Wat dacht je van een paar dagen lekker uitwaaien op Ameland? Een ideale vakantie voor het hele gezin en nu helemaal niet duur. Je verblijft vier, vijf of acht dagen in een Strandchalet op Roompotpark Bookhiemke en dat al vanaf slechts €24,75 per persoon! Niet alleen verblijf je op een fantastisch Waddeneiland met prachtige stranden, maar het park biedt je ook nog een heerlijk overdekt zwembad voor als het weer ietsje tegenvalt. Alle verdere details van deze heerlijk uitwaai-aanbieding vind je hier.

Ameland vakantie

Ameland vakantie

Waarschijnlijk denk je er niet te vaak over na, maar eigenlijk is de natuur van de Waddeneilanden heel erg bijzonder. Dus stap in je auto en rijd in no time naar de boot om je eilandvakantie te beginnen. De pret begint eigenlijk al op de boot met de schreeuwende meeuwen en misschien zie je wel zeehondjes op de zandbanken. Ameland zelf is ideaal voor lange strand- en boswandelingen, maar fietstochten zijn ook zeker een aanrader. Neem je eigen fietsen mee of huur ze voor een kleine prijs op het eiland (dit is zelfs mogelijk op het vakantiepark). Je natuurvakantie kan beginnen!

Ameland vakantie

Vakantiepark Roompot Boomhiemke op Ameland

Je verblijft op een mooi Roompot vakantiepark in het dorpje Hollum. Op het park vind je een overdekt zwembad en animatie voor de kinderen. Zelf ga je genieten in de sauna of de stoombaden. Kies uit een Strandchalet voor vier personen of voor een Vuurtorenlodge waar je met z’n zessen in kunt. De accommodaties zijn volledig ingericht en je hoeft dus geen extra kosten voor het eten te maken, want je kunt zelf koken. Het park krijgt een goede beoordeling van gemiddeld een 7.0.

Ameland vakantie

screenshot van de deal

Ameland vakantie