Fly and drive: Ontdek Andalusië

Verblijf in Granada en verken de streek met je huurauto!

  • Hotel Hotel Don Juan
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 292,-

Wil je een mooie roadtrip maken op een zonnige bestemming? Kruip dan achter het stuur voor een rondreis door Andalusië waar je een unieke combinatie van cultuur en geschiedenis, natuur en lekker eten vindt. Deze fly & drive vakantie boek je voor €292!

Fly en drive andalusie

Verblijf in Granada

Je verblijft in het oude Granada, bekend door het Alhambra, een Moorse citadel uit de 14e eeuw die boven de stad uitsteekt. Het is een pareltje van architectuur en cultuur en een must om te bezoeken! Meer informatie over de stad vind je in mijn artikel met tips voor Granada. Overnachten doe je in hotel Don Juan, dicht bij het centrum van Granada. Op Zoover geven reizigers het hotel een goede 7 uit 10 punten.
Kathedraal Cordoba Andalusie Spanje

Verken Andalusië

Met de huurauto kun je daguitstapjes plannen naar andere historische Spaanse steden zoals Sevilla en Cordoba of een dagje afzakken naar het strand aan Malaga. Granada ligt ook aan de voet van de Sierra Nevada, iets wat de wandelaars onder jullie wel zal interesseren. Hier beklim je de hoogste bergtoppen van Spanje! Daarnaast lopen ook rustigere wandelingen door het reusachtige park.

Alhambra Granada Spanje

 

screenshot van de deal

Screenshot deal