slechts € 599,-

Een zonnige Aruba vakantie betekent een gastvrije vakantie waar je met open armen wordt ontvangen! De heerlijke Arubaanse zon wekt je uit je slaap en de dag kan beginnen. Verblijf nu al 9 dagen op het mooie Aruba, vanaf slechts €599 inclusief vlucht, verblijf en transfer!  Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details voor deze zonnige vakantie! Je kan ook enkel de vluchten boeken indien je liever zelf een hotel boekt. Die heb je al voor €429!

Divi Tree

Vakantie Aruba

Waar kun je beter van een welverdiende vakantie genieten dan op het heerlijke eiland Aruba? Relax op de witte stranden en sta oog in oog met Flamingo´s. Er zijn ook mogelijkheden tot watersporten voor de mensen die liever wat gaan doen. Je verblijf dichtbij Oranjestad, dus breng zeker een bezoekje aan deze stad en bekijk de karakteristieke en felgekleurde gebouwen. Op Aruba proef je de sfeer van de echte Caribbean! Wil je weten wanneer je het beste Aruba kunt bezoeken?

Flamingos Aruba

De Camacuri appartementen

Je verblijft in het appartementencomplex Camacuri. Het complex beschikt over een heerlijk zwembad, gratis WiFi en is centraal gelegen, maar toch rustig. Je appartement beschikt over o.a. airco, WiFi, een kitchenette, douche, toilet, woonkamer, slaapkamer en een terras met zitje. Ook kun je bij de buitenfaciliteiten eenvoudig tripjes regelen zoals snorkelen en windsurfen! Je zult niks tekort komen! Het appartementencomplex krijgt een ruime 8 uit 10 punten.

Oranjestad Aruba

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding