slechts 499,- €

Een zonnige Aruba vakantie betekent een gastvrije vakantie waar je met open armen wordt ontvangen! De heerlijke Arubaanse zon wekt je uit je slaap en de dag kan beginnen. Verblijf nu al 9 dagen op het mooie Aruba, vanaf slechts €499 inclusief vlucht, verblijf en transfer! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details voor deze zonnige vakantie!

Divi Tree

Vakantie Aruba

Waar kun je beter van een welverdiende vakantie genieten dan op het heerlijke eiland Aruba? Relax op de witte stranden en sta oog in oog met Flamingo´s. Er zijn ook mogelijkheden tot watersporten voor de mensen die liever wat gaan doen. Je verblijf dichtbij Oranjestad, dus breng zeker een bezoekje aan deze stad en bekijk de karakteristieke en felgekleurde gebouwen. Op Aruba proef je de sfeer van de echte Caribbean! Wil je weten wanneer je het beste Aruba kunt bezoeken? Lees dan mijn beste reistijd voor het Caribisch gebied!

Flamingo's op Aruba

De Camacuri appartementen

Je verblijft in het appartementencomplex Camacuri. Het complex beschikt over een heerlijk zwembad, gratis WiFi en is centraal gelegen, maar toch rustig. Je appartement beschikt over o.a. airco, WiFi, een kitchenette, douche, toilet, woonkamer, slaapkamer en een terras met zitje. Je zult niks tekort komen! Het appartementencomplex krijgt een goede beoordeling van 4 uit 5 punten op Tripadvisor.

Oranjestad Aruba

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)