Vakantie Aruba in hotel aan het strand van Palm Beach!

Inclusief KLM-vluchten, transfers en verblijf!

  • Hotel Brickell Bay Beach Club & Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 599,-

Lig jij straks tussen de roze flamingo’s op een tropisch strand? Dat kan als je nu deze vakantie naar Aruba boekt! Voor €599 geniet je 9 dagen lang van een heerlijke vakantie op dit Caraïbische eiland, inclusief retourvlucht met KLM, transfers en verblijf in een mooi hotel vlakbij het strand. Bekijk de beschikbare data hier en boek jouw Aruba reis!

Brickell Bay Beach Club & Spa, Aruba

Vakantie Aruba

Zodra je op Aruba uit het vliegtuig stapt, wandel je een Caraïbische droom in met witte zandstranden, een heldere turquoise zee en roze flamingo’s. Een vakantie op “One Happy Island”is urenlang luieren op het strand, duiken tussen kleurrijk koraalrif en belastingvrij winkelen. Natuurlijk moet je als je op Aruba bent een kijkje nemen bij het flamingo strand op Renaissance Island. Wil je meer weten over dit zonnige, vrolijke eiland, lees dan mijn Aruba tips.

Brickell Bay Beach Club & Spa, Aruba

Brickell Bay Beach Club

Aan de strip van Palm Beach en op korte loopafstand van het witte zandstrand vind je Brickell Bay Beach Club & Spa Hotel. Bovendien brengt een gratis shuttle bus je elke dag naar het privéstrand van het hotel. Bij het hotel zelf vind je een heerlijk buitenzwembad met een swim-up bar – al zwemmend cocktails drinken! – en diverse bars en restaurants. Op Tripadvisor beoordelen reizigers dit hotel met 3,5 van de 5 sterren.

Brickell Bay Beach Club & Spa, Aruba

screenshot van de deal

Screenshot Corendon