5* luxe op bounty Aruba!

Direct aan Malmok Beach, inclusief vluchten en transfers!

  • Hotel Gold Coast Aruba
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 449,-

Denk aan de prachtig witte stranden van Malmok Beach, helderblauw water een een luxe vijf sterren privé appartement vanwaaruit jij een heerlijk vakantie op bounty Aruba gaat beleven! Voor slechts €449 per persoon boek je al deze heerlijke deal, inclusief vluchten, transfers en verblijf in het 5* hotel! Bekijk hier snel alle details en mogelijke data voor deze geweldige deal naar Aruba!

vakantie aruba

Gold Coast Aruba

Je zal deze vakantie gaan beleven vanuit het vijf sterren resort Gold Coast Aruba. Hier zal je over een eigen privé appartement beschikken, die een of twee verdiepingen hebben. Deze appartementen beschikken maar liefst over twee badkamers en slaapkamers, een uitgebreide keuken, woonkamer en eetkamer! Verder heeft het appartement ook nog een eigen parkeerplaats, handig voor als je Aruba met een huurauto wil ontdekken! Deze appartementen krijgen dan ook een uitstekende beoordeling van 4,5 van de 5 sterren!

vakantie aruba

Vakantie Aruba

Op een korte afstand van het luxe appartement vind je de witte zandstranden van Malmok Beach. Dit strand staat bekend als ideale plek om te gaan snorkelen, en wordt niet zo drukbezocht als de meeste stranden van Aruba. Tussen de onderwaterwereld kan je onder andere gezonken schepen bewonderen en verschillende indrukwekkende riffen. Ben jij helemaal gek van dieren? Op Aruba kan je veel flamingo’s vinden, en ze zijn hartstikke fotogeniek! Er is zelfs een eigen flamingo strand op Aruba. Wil je uitzoeken welke maanden nou het meest geschikt zijn om Aruba te bezoeken? Lees dan verder in mijn artikel over de beste reistijden voor het Caribisch gebied!

vakantie aruba

screenshot van de deal

vakantie aruba