Zomervakantie op Aruba vanuit een hotel direct aan het strand!

De beste locatie voor de beste prijs!

  • Hotel Holiday Inn Resort Aruba
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 799,-

Een warm en zonnig klimaat, prachtige langgerekte stranden en een luxe viersterrenhotel direct aan een van die stranden. Word jij hier al helemaal gelukkig van? Boek dan gelijk deze heerlijke zomervakantiedeal naar bounty Aruba, inclusief luxe hotel, vluchten en transfers!

Het Holiday Inn Resort Aruba

Holiday Inn Resort Aruba

Dit adembenemende hotel zal zeker voor een onvergetelijke vakantie op Aruba zorgen. Het hotel bevindt zich direct aan de stralend witte stranden van Palm Beach, een geliefde bestemming op Caribische eiland. Dit luxe resort beschikt over 6 verschillende à-lacarterestaurants waar voor elke wens wel iets te vinden is. Ontspan, zoek een ligbedje op het strand en geniet van de Antilliaanse zon. Verder vind je maar liefst drie verschillende zwembaden rondom dit resort, en voor de watersportliefhebbers valt er genoeg te doen op het strand. Verder heb je tijdens je verblijf in het Holiday Inn Resort Aruba onbeperkt toegang tot de fitnessstudio van het hotel. Dit hotel ontvangt dan ook een uitstekende beoordeling op TripAdvisor met 4 van de 5 sterren.

Strand op Aruba

Luxe vakantie Aruba

Ben je op zoek naar perfecte stranden tijdens je vakantie? Dan ben je op Aruba zeker aan het juiste adres. De stranden Baby Beach en Renaissance Island staan bekend als idyllische stranden zonder grote resorts die het uitzicht belemmeren. Op het strand van het Renaissance Island kom je de bekende flamingo’s van Aruba tegen, die paraderen daar gewoon over het strand. Ik raad je aan een auto te huren tijdens je vakantie naar Aruba, om zo op je eigen houtje het eiland te kunnen ontdekken. Stippel een mooie route uit aan de hand van mijn Aruba tips. Ben je toch op zoek naar een andere Aruba deal, of wil je nog even verder rondkijken? Kijk dan even op mijn Aruba vakantie pagina!

vakantie aruba
Flamingo’s op Renaissance Eiland.

screenshot van de deal

Screenshot Aruba deal Corendon