9 dagen Aruba voor een bijzonder zacht prijsje

Inclusief retourvluchten met KLM, transfers en verblijf

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Palazzio Appartementen
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 26.10.18 tot 07.11.18 Eagle Beach
P.p. vanaf € 499,-

Een vakantie Aruba betekent een gastvrije vakantie waar je met open armen wordt ontvangen! De heerlijke Arubaanse zon wekt je uit je slaap en de dag kan beginnen. Vlieg er nu heen voor de lage prijs van slechts €499. Deze vakantie is inclusief vluchten, verblijf en transfers! Kijk hier voor alle mogelijke data en verdere details.

Haven op Aruba

Vakantie Aruba

Waar kun je beter van een welverdiende vakantie genieten dan op het heerlijke eiland Aruba? Relax op de witte stranden. Er zijn ook mogelijkheden tot watersporten voor de mensen die liever wat gaan doen. Breng zeker een bezoekje aan Oranjestad en bekijk er de karakteristieke en felgekleurde gebouwen. Op Aruba proef je de sfeer van de echte Caribbean! Wil je Flamingo’s spotten? Lees dan mijn tips in mijn Travel Magazine artikel over dit Happy Island. Wil je weten wanneer je het beste naar Aruba kunt reizen? Bekijk dan alle info over de beste reistijd  voor het Caribisch gebied.

De Palazzio appartementen

Palazzio

Tijdens deze heerlijke vakantie overnacht je in een van Palazzio Appartementen. De gemoedelijke Palazzio Appartementen liggen op ca. 1200 meter van het rustige Eagle Beach. Op dezelfde afstand vind je het populaire en levendige Palm Beach. Op ongeveer 1 km van het appartementencomplex vind je ook winkeltjes, restaurants en barretjes. De kleurrijke hoofdstad van Aruba, Oranjestad, ligt op ca. 9 kilometer van Palazzio Appartementen.

Gekleurde huizen van Oranjestad

screenshot van de deal

Screenshot