slechts 499,- €

Een vakantie Aruba betekent een gastvrije vakantie waar je met open armen wordt ontvangen! De heerlijke Arubaanse zon wekt je uit je slaap en de dag kan beginnen. Vlieg er nu heen voor de lage prijs van slechts €499. Deze vakantie is inclusief vluchten, verblijf en transfers! Kijk hier voor alle mogelijke data en verdere details.

Pier off Aruba Palm Beach

Vakantie Aruba

Waar kun je beter van een welverdiende vakantie genieten dan op het heerlijke eiland Aruba? Relax op de witte stranden. Er zijn ook mogelijkheden tot watersporten voor de mensen die liever wat gaan doen. Breng zeker een bezoekje aan Oranjestad en bekijk er de karakteristieke en felgekleurde gebouwen. Op Aruba proef je de sfeer van de echte Caribbean! Wil je Flamingo’s spotten? Lees dan mijn tips in mijn Travel Magazine artikel over dit Happy Island. Wil je weten wanneer je het beste naar Aruba kunt reizen? Bekijk dan alle info over de beste reistijd  voor het Caribisch gebied.

De Palazzio appartementen

Palazzio

Tijdens deze heerlijke vakantie overnacht je in een van Palazzio Appartementen. De gemoedelijke Palazzio Appartementen liggen op ca. 1200 meter van het rustige Eagle Beach. Op dezelfde afstand vind je het populaire en levendige Palm Beach. Op ongeveer 1 km van het appartementencomplex vind je ook winkeltjes, restaurants en barretjes. De kleurrijke hoofdstad van Aruba, Oranjestad, ligt op ca. 9 kilometer van Palazzio Appartementen.

Oranjestad architecture, Aruba

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)