Heerlijke vakantie Aruba voor een bodemprijs!

9 dagen met KLM vluchten, fijn hotel en transfers

  • Hotel Perle d or
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 437,-

Ben je toe aan vakantie en lijkt een reis naar Aruba je wel wat? Even lekker relaxen op een prachtig eiland ver weg? Bekijk dan snel deze voordelige deal naar het Caribische eiland, inclusief vlucht, transfer en hotel! Je boekt deze vlijmscherpe deal al voor slechts €437 per persoon!

Blauw water van Aruba

Vakantie Aruba

Laten we eerlijk zijn, je gaat niet naar Aruba voor allerlei bezienswaardigheden, maar vooral voor een relaxte vakantie. Geniet dus van een uitgebreide zonvakantie aan het strand. Op Aruba is natuurlijk wel het een en ander te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Oranjestad of het nationaal park Arikok! Maar uiteindelijk gaan de meeste mensen naar Aruba met slechts één doel: luieren in de zon! En dat kan met deze deal! Vergeet trouwens ook niet de prachtige flamingo’s, zeker flink wat foto’s waard! Er is zelfs een eigen flamingo strand op Aruba. Wil je weten wanneer je het beste naar dit eiland kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor het Caribisch gebied artikel!

Flamingo's op strand Aruba

Hotel Perle d’Or

Je verblijft tijdens je vakantie Aruba in het heerlijke hotel Perle d’Or, dat zich op een rustige locatie bevindt. Ideaal voor een ontspannende zonvakantie! Het centrum van Oranjestad ligt op ongeveer 4 kilometer. Aan het zwembad van het hotel kun je heerlijk relaxen. Al met al een heerlijke locatie om te genieten van jouw welverdiende rust! Op TripAdvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3,5 van de 5 punten op basis van meer dan 150 beoordelingen.

Gekleurde huisjes van Aruba

screenshot van de deal

Screenshot