Bali vakantie in roze (!) hotel

Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten geen!
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 13.05.20 tot 21.05.20
P.p. vanaf € 840,-

Ga met je vriendinnen naar Bali en verblijf in dit té leuke roze hotel in Uluwatu! Geniet van een geweldige vakantie én schiet mooie plaatjes voor Instagram ;-). Je boekt deze 8-daagse vakantie, inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, voor €840.

PinkCoco Bali

De naam verklapt het natuurlijk al, dit hotel is héél erg roze! PinkCoco Bali is een kleinschalig hotel in Uluwatu dat op kruipafstand van het strand ligt. Alle 28 kamers zijn trendy ingericht met hier en daar een flinke dosis roze. Voor deze prijs verblijf je in een van de mooie cocoon rooms, máár voor een meerprijs van maar €34 per persoon per nacht boek je het penthouse! Dit hotel is onderdeel van de PINK Hotels keten in Indonesië. Al deze hotels zijn goed bezig op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld door te recyclen, het gebruik van plastic zo veel mogelijk te beperken en lokale (vegan) producten te gebruiken.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Pinkcoco Hotels (@pinkcoco_hotels) am

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Pinkcoco Hotels (@pinkcoco_hotels) am

Bali vakantie

Dit hotel vind je in het meest zuidelijke puntje van Bali, in Uluwatu. Vanuit het hotel loop je zo naar het Padang Padang strand om op een surfplank de golven te bedwingen. Vind na een middagje surfen je weg naar de Uluwatu tempel om hier de prachtige zonsondergang te bewonderen. Meer van Bali zien? Huur een scooter en ga op avontuur!

screenshot van de deal

Screenshot deal