Last minute combinatiereis Ubud & Sanur op Bali

Ondek wat bali te bieden heeft: inclusief vluchten, hotels, tranfers en ontbijt!

  • Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 591,-

Wil jij niet te veel keuzes maken, maar gewoon alles zien? ga dan op 10-daagse combinatiereis over Bali. Get the best of both worlds! Je kunt nu last minute 10 dagen op reis over dit paradijselijke eiland. Je verblijft zowel in Ubud tussen de rijstvelden en bij het Monkey Forest, als aan de stranden van de relaxte kustplaats Sanur. Voor een geweldige prijs van €591, inclusief verblijf, vluchten, transfers en ontbijt, maak jij beide mee! Bekijk snel deze prachtige last minute deal.


Ubud, Bali

Ubud

Je vliegt vanaf Amsterdam en komt aan in Denpasar, vanaf waar je naar het binnenlandse Ubud gebracht wordt. Ubud staat bekend als cultureel oord door haar prachtige tempels, zoals Pura Tirta Ubud, de tempel van heilig water waar je zelf in mag en Gunung Kawi, één van de oudste tempelcomplexen van het eiland. Ubud ligt tussen adembenemende rijstterrassen waarlangs je uitstekend kunt wandelen of fietsen. Ook mag je het nabij gelegen Monkey Forest niet overslaan. Let er bij een bezoek wel op dat deze kleine diefjes niet bij je eigendommen kunnen! Lees meer tips in mijn artikel.

Ubud Bali

Sanur

Op de 5de dag word je opgehaald en naar Sanur gebracht. Deze relaxte kustplaats met prachtige, uitgestrekte, witte stranden zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Op het strand van Sanur kun je een prachtige zonsopkomt bewonderen, een yogales volgen, genieten van de Indonesische keuken, de zee op met een bootje of de zee in tijdens een Seawalker Tour. Kortom, vermaken zul je je zeker!

Bali Sanur

screenshot van de deal

Bali