Zeer voordelig vakantie vieren met het Startpakket Bali!

Inclusief 4* Turkish Airlines vluchten, transfers en hotel met ontbijt!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 8,9
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 23.11.19 tot 13.12.19
P.p. vanaf € 524,-

Op naar het prachtige Indonesische eiland Bali! Met deze aanbieding sta jij straks al voor maar €524 voor 21 dagen lang op dit beeldschone eiland in Azië. De eerste drie nachten in Kuta zijn bij de prijs inbegrepen, daarna mag je de reis helemaal zelf plannen. Korter op reis gaan voor dezelfde prijs behoort ook tot de mogenlijkheden. De parelwitte stranden, de dikke jungle, de verbluffende rijstvelden en natuurlijk de duizenden tempels: Bali heeft het allemaal. Klinkt dit als muziek in je oren?

bali

Droomvakantie op Bali

Deze Indonesische parel is ontzettend populair onder reizigers. Ben je er weleens geweest (of heb je weleens foto’s of video’s ervan gezien) dan snap je ook wel waarom. Een overweldigend mooie natuur, een fascinerende cultuur en de ideale omstandigheden voor een ontspannende droomvakantie op het strand.

strand bali

Reis naar Bali

Met deze aanbieding vlieg je vanaf Schiphol naar de Balinese hoofdstad Denpasar. Hier staat op het vliegveld meteen een transfer voor je klaar die je naar je hotel brengt. De eerste drie nachten zul je vervolgens doorbrengen naar een hotel naar keuze: Adi Dharma Kuta Hotel 3* of Matahari Bungalows 3*. Beide hotels worden goed beoordeeld door eerdere klanten. De rest van de tijd ben je compleet vrij om te gaan en staan waar je wilt: jij bepaalt deze reis! Huur bijvoorbeeld een auto, of dompel je onder in luxe met een spectaculair hotel of Airbnb. Het kan allemaal; het startpakket is in ieder geval al verzorgd!

screenshot van de deal

bali