slechts € 479,-

Op naar het prachtige Indonesische eiland Bali! Met deze aanbieding sta jij straks al voor maar €479 voor 10 dagen lang op dit beeldschone eiland in Azië. De parelwitte stranden, de dikke jungle, de verbluffende rijstvelden en natuurlijk de duizenden tempels: Bali heeft het allemaal. Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk hier dan snel alle mogelijke data en verdere details en boek deze reis!

rijstvelden op bali

Droomvakantie op Bali

Deze Indonesische parel is ontzettend populair onder reizigers. Ben je er weleens geweest (of heb je weleens foto’s of video’s ervan gezien) dan snap je ook wel waarom. Een overweldigend mooie natuur, een fascinerende cultuur en de ideale omstandigheden voor een ontspannende droomvakantie op het strand. Wil je meer weten over dit eiland? Lees dan zeker mijn uitgebreide artikel vol met Bali tips. Ben je benieuwd wanneer je het beste richting Bali kunt gaan? Ook dat heb ik voor je uitgezocht: lees daarvoor mijn beste reistijd voor Bali artikel!

paradijselijk bali

Reis naar Bali

Met deze aanbieding vlieg je vanaf Schiphol naar de Balinese hoofdstad Denpasar. Hier staat op het vliegveld meteen een transfer voor je klaar die je naar je hotel brengt. De eerste twee nachten zul je vervolgens doorbrengen naar een hotel naar keuze: Ibis Bali Legian Street – in hartje Legian – of het Dash Hotel in de heerlijke badplaats Seminyak. Beide hotels worden goed beoordeeld door eerdere klanten. De rest van de tijd ben je compleet vrij om te gaan en staan waar je wilt: jij bepaalt deze reis! Huur bijvoorbeeld een auto, of dompel je onder in luxe met een spectaculair hotel of Airbnb. Het kan allemaal; het startpakket is in ieder geval al verzorgd!

tempels op bali

screenshot van de deal

screenshot