Barcelona on a budget!

4-daagse stedentrip inclusief vluchten en hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 7.6
  • Calamiteitenfonds Bij de prijs inbegrepen
Holidayguru tipt 02.02.20 tot 05.02.20
P.p. vanaf € 103,-

Na de dure decembermaanden kunnen we allemaal wel wat geld besparen. Gelukkig heb ik nu een waanzinnige deal gevonden voor een prikkie! Ga vier dagen naar het mooie Barcelona voor slechts €103, inclusief vluchten en verblijf. De ideale budget stedentrip in een van de leukste steden van Europa! Ook voordelig tijdens Valentijnsdag!

stedentrip barcelona

Hotel Lami

Tijdens jouw stedentrip naar Barcelona verblijf je in hotel Lami. Dit hotel staat aan de westkant van de stad, net buiten het stadscentrum. In no time spring jij echter op het openbaar vervoer dat je in enkele minuten naar het hart van de stad brengt. Ook het beroemde voetbalstadion Camp Nou bereik je in slechts tien minuten met de metro. Hotel Lami is een vrij eenvoudig stadshotel, maar veel heb je ook niet nodig in zo’n leuke stad als Barcelona!

stedentrip barcelona

Stedentrip Barcelona

Weet jij al wat je allemaal gaat beleven in Barcelona? Ga je een voetbalwedstrijd bijwonen in het beroemde Camp Nou, de Sagrada Família bewonderen of Gaudi’s andere meesterwerken aanschouwen? Of ga je liever voor een uitgebreide shopsessie op La Rambla? In Barcelona kun je alle kanten op! Geniet de hele dag door van de lekkerste tapas en maak deel uit van de beroemde Spaanse gezelligheid. Vamos!

screenshot van de deal

ss_barcelona2