Slaap in een boomhut in de Ardennen

Romantisch overnachten in de natuur

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 19.10.20 tot 20.10.20
P.p. vanaf € 86,-

Dé plek voor social distance: dit natuurhuisje in de Ardennen is een bubbeltent en boomhut in één! Breng een nachtje door onder de sterren in dit bijzondere optrekje voor maar €86 per persoon.

Boomhut in de Ardennen

Niet ver van de historische stad Durbuy vind je deze bubbeltent, gelegen op een terras in de bomen. Deze glamping accommodatie is van een aantal luxe faciliteiten voorzien, zoals een zacht bed, maar is daarnaast wel echt bedoeld voor wie van een beetje avontuur houdt. Zo bestaat de sanitaire hoek slechts uit een chemisch toilet en wasbak met koud water. Als dat je niet afschrikt, is dit een superleuke plek om een nachtje door te brengen. Door het doorzichtige tentdak staar je vanuit je bed naar de sterren en kijk je uit over het mooie landschap van de Ardennen.

Vakantie in de Ardennen

Dit natuurhuisje is een mooie stop tijdens een roadtrip door de Ardennen. Kruip achter het stuur, zet een lekkere playlist op en volg een mooie route door het groene heuvellandschap. Deze regio in België leent zicht niet alleen perfect voor een roadtrip, maar is ook ideaal voor allerlei outdooractiviteiten zoals mountainbiken, raften en abseilen. Ben je klaar voor dit avontuur?

screenshot van de deal

ss_ardennen5