Stedentrip Berlijn in december in uitstekend hotel

Verken de rijke historie in het beste seizoen en geniet in het zwembad

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 7.9
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 08.12.19 tot 10.12.19
P.p. vanaf € 109,-

Berlijn is typisch zo’n stad waarin je je absoluut niet hoeft te vervelen. Naast de rijke historie en vele musea, vind je hier prachtige uitgestrekte parken, een bruisend uitgaansleven en kun je uitstekend en voordelig uit eten. Redenen genoeg voor een stedentrip naar de Duitse hoofdstad. Met deze goede deal vlieg je vanaf Brussel naar Berlijn en overnacht je twee nachten in het uitstekend beoordeelde Hotel Park Blub voor slechts €90 per persoon.

Hotel Park Blub

Wat een te gekke naam! 😀 Je verblijft in het zuiden van de stad in het uitstekende Hotel Park Blub. Het hotel heeft een heerlijk terras, belangrijk in de zomer, en daarnaast een zwembad en een binnenbad (wel zo lekker in de winter!). Zo weet je zeker dat je het meeste uit je stedentrip Berlijn haalt. Je voorgangers zijn ook dik tevreden met het hotel en geven gemiddeld een 7.9.

kerstmarkt Berlijn

Stedentrip Berlijn december

Naast het feit dat Berlijn echt een toffe stad is die je gewoon een keer bezocht móet hebben, halen winkelliefhebbers en kerstenthousiastelingen helemaal hun hart op. Er zijn maar liefst meer dan 80 kerstmarkten in de Duitse hoofdstad! Bekijk mijn Travel Magazine (bovenin de dealbox) voor de top 10 leukste kerstmarkten van Berlijn. Lees ook de leukste Berlijn tips om het meeste uit jouw stedentrip Berlijn te halen. Ook kun je leuke excursies maken zoals een wandeltour of boottocht over de Spree.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal