slechts € 103,-

Lekker luieren op een lang zandstrand, af en toe een frisse duik in zee en aan het einde van de dag een terrasje en een dansje in de stad. Geniet van een heerlijke vakantie aan de Costa Brava met deze goedkope deal naar Blanes. Voor slechts €103 per persoon boek je vliegtickets en een 4-persoonsappartement aan de zonnige Spaanse kust. Klik snel verder!

Blanes beach and Sa Palomera rock, Catalonia, Spain

Zonvakantie Blanes

De levendige plaats Blanes ligt in de provincie Gerona en was van oorsprong een vissersdorpje. Wanneer je door de stad loopt, zie je hier nog veel van terug. In het centrum vind je verder veel souvenirwinkeltjes, levendige bars en gezellige restaurants. Kenmerkend voor Blanes is de botanische tuin Mar I Murtra die bovenop een berg ligt. Hier vergaap je je aan de mooie natuur. Een kleurtje krijgen doe je op het lange S’Abanell strand. Dus leg dat strandlaken maar alvast klaar om in je koffer te stoppen.

Costa Brava

Appartementen Europa

Het appartementencomplex Europa ligt midden in het centrum van Blanes. De accommodatie beschikt over een buitenzwembad met daarnaast genoeg ligbedden om op te gaan liggen en je ogen te sluiten. Het appartement beschikt over een slaapkamer, woonkamer, badkamer en kitchenette. Verder is er een balkon waar je op kunt ontspannen en televisie in de woonkamer. Dit hotel krijgt een goede beoordeling van 6.8 uit 10 punten.

Tossa Del Mar Costa Brava iStock_000062432328_Large

screenshot van de deal

Screenshot deal