Goedkope volpension vakantie in Blanes

Incl. vluchten uit België en Wellness Kamer in hotel o.b.v. volpension

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Pimar Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Volpension
P.p. vanaf € 180,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dcostabrava%26affid%3DHotelPimarJuni18%26produit%3D251112" text="Hier boeken"]

Ruik de frisse lucht van de zee en word wakker met de zon die door de ramen schijnt. Je doet het met deze zonvakantie in Blanes! Voor maar €180 lig je al onder de Spaanse zon en dat is ook nog eens inclusief retourvluchten, 25% korting op toegang tot de spa en spabehandelingen en Wellness Kamer in uitstekend beoordeeld hotel o.b.v. volpension! Vamos? Vamos! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

 

Vakantie Blanes

Welkom op de Spaanse badplaats Blanes. Hier kan je volop genieten van een deugddoende vakantie: van heerlijk zonnen op het langste strand van de Costa Brava tot late feestjes in de leukste cafés. Als je de kans hebt, kan ik je ook aanraden hier verse vis te kopen en te genieten van een lekkere vis-barbeque. Heerlijk! Haal de bikini dus maar uit de kast want de temperaturen zijn hier altijd heerlijk warm, hou maar rekening met weer van boven de 25 graden. Lees mijn Costa Brava tips voor meer inspiratie.

 

Pimar Hotel & Spa

Je verblijft in het kleurrijke Pimar Hotel, heerlijk aan het lange zandstrand en maar 500 meter van centrum. Dit moderne hotel beschikt over een buiten- en binnenzwembad, fitnessruimte en een heuse spa. Dankzij deze deal krijg je 25% korting op de toegang tot de spa en extra spabehandelingen! Omje zonvakantie zorgeloos te laten verlopen, verblijf je in dit hotel op basis van volpension, dat wordt genieten in het hotelrestaurant! Je Wellness Kamer is voorzien van onder meer flatscreen tv, airconditioning en balkon. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 4 uit de 5 sterren en ontving het een Certificaat van Uitmuntendheid!

 

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive