slechts € 499,-

Azuurblauwe zeeën en het hele jaar zon, dat staat je te wachten tijdens een vakantie op Bonaire! Dit stukje Nederland in de tropen is de ideale bestemming om te snorkelen, duiken of om gewoon heerlijk te relaxen in de zon. Je verblijft tijdens je vakantie Bonaire 9 dagen op dit prachtige eiland voor slechts €499, inclusief retourvlucht vanuit Amsterdam, transfer en verblijf in een zeer goed beoordeelde bungalow. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

vakantie bonaire

Bonaire vakantie

Met uitgestrekte stranden en de helderblauwe zee is het Caraïbische eiland Bonaire bij uitstek een plek voor een strandvakantie, een echt paradijs. Natuurlijk biedt het eiland meer dan dat: bekijk de kleurrijke hoofdstad Kralendijk of ga erop uit in de mooie natuur. Bovendien is Bonaire de ideale watersportbestemming: ga lekker snorkelen, surfen of maak een zeiltocht, of – waarom niet? – haal je duikdiploma! Ook goed om te weten is natuurlijk wanneer je het beste naar Bonaire kunt gaan. Dus lees ook eventjes mijn artikel over de beste reistijd voor het Caribisch gebied!

Bonaire vakantie

Het Caribbean Club resort

Je verblijft in een bungalow van Caribbean Club***. Dit complex ligt bij de zee in een heuvelachtig gebied. De luxe vrijstaande bungalows zijn van alle faciliteiten voorzien. Daarnaast kun je een duik nemen in een van de twee buitenzwembaden. Bovendien is er een duikcentrum aanwezig waar je een cursus kunt volgen. Het centrum van Kralendijk ligt op ongeveer 8 km van het complex. Het is daarom aan te raden om een auto te huren zodat je alle vrijheid hebt om op avontuur te gaan. Op Tripadvisor ontvangt het resort een uitstekende score van 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Caribbean_Bonaire_020

screenshot van de deal

screenshot