Zomerse last minute naar Bonaire

Inclusief vlucht en eigen appartement!

  • Hotel Hamlet Oasis Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 654,-

Oh la la! Ik heb een mooie deal gevonden voor een vakantie Bonaire. Ontsnap voor acht dagen aan het leven van alledag in Nederland en zoek de zon op voor maar €654, inclusief verblijf en vlucht! Zon, zee strand, cocktails en genieten van het Caribisch gebied. Dit is de ideale vakantie!

Bonaire

Hamlet Oasis Resort

Je overnacht in het Hamlet Oasis Resort. Dit hotel licht vlakbij het strand en de luchthaven van Bonaire. Je bent na je reis dus zo bij dit hotel. Een tropische tuin en een fijn zwembad omringen het hotel dat zich perfect leent voor een ontspannen vakantie. De hotelkamers zijn voorzien van airco, gratis wifi en meer! Je verblijft in hotel op basis van logies. Op Zoover krijgt dit hotel een fantastische beoordeling van een 9 uit 10 punten.

Bonaire

Vakantie Bonaire

Met uitgestrekte stranden en een helderblauwe zee is het Caribische eiland Bonaire bij uitstek een plek voor een strandvakantie. Natuurlijk biedt het eiland meer dan alleen luieren aan het strand. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Kralendijk. Je verblijft op ongeveer vier kilometer afstand van de stad. In het centrum vind je het Plaza Wilhelmina, het levendige hart van deze plaats. Actieve vakantiegangers wagen zich aan watersporten en natuurliefhebbers brengen een bezoek aan magnifieke nationale parken, indrukwekkende grotten en zoutmeren. Benieuwd wanneer je het beste naar dit eiland kunt reizen? Lees dan meer over de beste reistijd voor het Caribische gebied!

Vakantie Bonaire

screenshot van de deal

Screenshot deal