Vakantie Brazilië: sandboarden en kitesurfen in Cumbuco

Vakantie Brazilië incl. directe KLM-vlucht, 4* hotel met ontbijt en transfers!

  • Hotel Boutique Hotel 0031
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 649,-

Op een surfboard door het zand naar beneden vliegen, op een kite de hoge golven trotseren of met een buggy door de zandduinen crossen. Aan avontuur geen gebrek tijdens een vakantie in Brazilië! Ik heb een topdeal gevonden naar Cumbuco in Brazilië. Vlieg direct met KLM naar dit zonnige paradijs en verblijf in een sfeervol **** hotel aan het strand. Bekijk hier alle mogelijke reisdata en details van deze deal.

Kitesurfen in Cumbuco

 

Vakantie Brazilië

Je stapt uit het vliegtuig in Fortaleza, een van de grootste steden in het noordoosten van Brazilië. Zo’n 35 kilometer verderop vind je het kustplaatsje Cumbuco: een paradijs voor zonaanbidders, avonturiers en kitesurfers. Hier raas je op een sandboard naar beneden, vlieg je met een kite over de golven en maak je een buggytour door de duinen. Wie wel even genoeg heeft van al die actie, ploft neer op een van de heerlijke zandstranden of duikt het zwembad in.

Strand in Fortalezza

 

Boutique Hotel 0031

Zandduinen aan de ene kant en de zee aan de andere kant. Daartussen ligt het **** Boutique hotel 0031. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een certificaat van uitmuntendheid met een score van 4,5 van de 5 punten. Het sfeervolle Boutique Hotel 0031 is de ideale uitvalsbasis voor zowel een ontspannen zonvakantie als een actieve reis vol avontuur. Geniet van de Braziliaanse zon op het strand of aan het zwembad. Zin in iets meer actie?  Ga sandboarden of kitesurfen. Aan het einde van de dag smul je in het à la carte restaurant van Braziliaanse en internationale gerechten of zoek je het centrum van Cumbuco op dat slechts 200 meter verderop ligt.

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal