slechts € 369,-

Vamos! Tijd om eindelijk eens werk te maken van die reis naar Brazilië die je al zo lang wilt plannen! En deze deal is het ideale excuus om eraan te beginnen! Deze aanbieding geeft je de ideale start voor een rondreis in Brazilië. Zowel je heen-en terug als de eerste twee nachten met ontbijt in een 3* hotel in Fortaleza zijn inbegrepen, je bepaalt zelf hoe lang je weg blijft. Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Jericoacoara

Vakantie Brazilië

Deze deal brengt je naar de noordoostkust van Brazilië. Je landt in Fortaleza, een van de grootste steden van het land en populair voor de vele stranden en het feestgeruis. Zoals gezegd, kies je daarna zelf hoe lang je rondtrekt. Zolang je maar op tijd terug bent voor je terugvlucht, die je zelf bepaalt. Je kan kiezen om de kustlijn af te reizen om verborgen witte zandstranden en gezellige beach bars te ontdekken. Of trek het binnenland in en ga op excursie door de beroemde Braziliaanse jungle van het Amazonewoud!

Maceió beach in Brazilië

Hotel Oasis Atlantico

Je 3* hotel ligt vlak aan de boulevard van Fortaleza en het Meireles strand. Het hotel biedt alles om je de eerste paar dagen op je gemak te stellen: een buitenzwembad, airco in de kamer (niet onbelangrijk in Brazilië), een restaurant, bar, … Het scoort een uitstekende 7.8 uit 10 punten. Kortom; de perfecte uitvalsbasis voor jouw Brazilië vakantie!

Strand in Brazilië

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding