Minicruise Cambridge voor een kleine prijs

Inclusief 2 overnachtingen, overtocht & treinreis!

P.p. vanaf € 89,50

Heel erg tof!! Een 3-daagse minicruise naar het beroemde Cambridge in het Verenigd koninkrijk. Je vertrekt vanaf Hoek van Holland een meert aan in Harwich vanaf waar je met de trein verder reist naar de prachtige universiteitsstad. Voor dit alles betaal je slechts €89,50! Maar het wordt nog beter, deze prijs is ook geldig op zondagen in de zomervakantie! Voor je het weet sta jij met de wind in je haren op het dek. Lees hieronder snel verder en boek vandaag nog!

 • 3-daagse minicruise naar Cambridge voor slechts €89,50 inclusief 2 overnachtingen, overtocht & treinreis!
  • Voorbeelddatum: heel veel zondagen beschikbaar voor deze prijs, maandagen vanaf september en andere dagen tegen een meerprijs
  • Reisduur: 3 dagen
  • Transfer naar Cambridge: inclusief treinreis Harwich-Cambridge & Cambridge-Harwich
  • Beoordeling: een uitstekende beoordeling van 8.8 op Zoover
  • Verzorging: logies
  • Bijkomende boekingskosten: €20
  • Calamiteitenfonds: geen
  • Prijs: slechts €89,50 per persoon op basis van een reis voor twee personen
Minicruise Cambridge

Minicruise met Stena Line

Je wordt door het Stena Line cruisschip, dat uitstekend beoordeeld wordt met een 8.8 op Zoover, vanaf Hoek van Holland naar Harwich getransporteerd. Maar, slechts een vervoersmiddel zou ik dit schip niet willen noemen. Bij deze trip gaat het zowel om de bestemming als om de reis. Aan boord vind je allerlei faciliteiten, zoals restaurants, bars, een winkel, een casino, een bioscoop en meer. Je verblijft in een 2-persoonsbinnenhut met daarin onder andere een stapelbed met boxspringmatras. Vervelen zul je je tijdens de overtochten zeker niet.

Minicruise Cambridge

Stedentrip Cambridge

Na de eerste overtocht stap je in Harwich op de trein naar Cambridge. In deze prachtige, historische studentenstad heb je vervolgens de hele dag de tijd om heerlijk te winkelen, de historische binnenstad te bekijken, op bezoek te gaan bij de verschillende colleges of je te wagen aan “punting on the cam” 😉. Na een dag vol belevenissen vertrek je weer naar Harwich en begint je tweede nachtelijke overtocht op het mooie cruiseschip. Een heerlijke en bijzondere minivakantie, of niet?

Minicruise Cambridge

screenshot van de deal

Minicruise Cambridge