Vakantie naar het zonnige Cancun!

Inclusief vluchten, transfers en eerste twee nachten hotel

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 03.11.19 tot 11.11.19
P.p. vanaf € 449,-

Droom je altijd al van een vakantie Mexico, maar weet je niet waar te beginnen? Dan heb ik hier de perfecte deal. Je start je reis in het levendige Cancun, waar je voor twee nachten een hotel hebt. Hierna staat de invulling van je vakantie open: ga cultuur snuiven en duik de geschiedenis van Mexico in of plons in de helderblauwe zee en laat je betoveren door de onderwaterwereld. Je boekt deze vakantie naar Mexico voor slechts €449! Vamos!

Cancun Strand Mexico

Vakantie Cancun

Mexico, dé plek voor liefhebbers van zon, zee en cultuur. In het levendige Cancun vind je alles voor een ontspannen vakantie: een prachtig strand, leuke uitgaansgelegenheden en héél lekker eten. Je start de reis hier, maar kunt zelf de planning invullen voor de rest van de dagen. Treed je in de voetsporen van de Maya’s en bezoek je historische plekken als Tulum en Chichén Itzá? Of kies je ervoor om het prachtige Isla Mujeres te bezoeken, waar je fantastisch kunt duiken. Het kan allemaal!

Mexico

Het hotel

Met dit pakket is de basis van je vakantie naar Mexico geregeld. Bij het startpakket zit de retourvlucht inbegrepen, de eerste twee nachten in een 3* hotel en de transfers. Daarna ligt je reis nog helemaal over. Blijf nog wat langer relaxen op de stranden van Cancun of reis verder Mexico in.

screenshot van de deal

Screenshot deal