slechts € 15,-

Wil je er last-minute nog even tussenuit? Dan is deze Center Parcs deal iets voor jou! Voor slechts €15 per persoon boek je een mini-vakantie naar het park in Zandvoort, dat is toch spotgoedkoop! Verblijf in een heerlijke comfort cottage aan het strand van Zandvoort. Vermaak je de hele dag met de kinderen in het grote zwemparadijs Aqua Mundo en geniet van de unieke Aqua Cinema. Er valt genoeg te doen in de omgeving van het park, maar Park Zandvoort organiseert zelf ook een tal van activiteiten. Dat alles voor die zeer lage prijs, heerlijk! Boek deze last-minute hier.

Center Parcs

Center Parcs Zandvoort

De parken van Center Parcs staan bekend om hun uitstekende service en brede scala aan activiteiten. Zo ook Center Parcs Zandvoort. Breng een paar uur door in het zwemparadijs Aqua Mundo, waar je ook de Aqua Cinema echt moet uitproberen. Een film kijken vanuit het water is een unieke ervaring. Verder kan je in het park boogschieten, bowlen, lasergamen, naar de kinderboerderij of genieten in de sauna. Dit zijn slechts een paar van de activiteiten die je allemaal op Center Parcs Zandvoort kan gaan beleven. Dit park krijgt een prima beoordeling op TripAdvisor met 3 van de 5 punten.

Center Parcs

Uitwaaien bij Zandvoort

Houd je van fietsen en wandelen? Dan is een vakantie naar Zandvoort zeker een goed idee. Bij het park kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen, want een fietstocht door de duinen van Zandvoort is erg mooi. Wat kan je verder nog doen in de omgeving? Zandvoort zelf is een leuke stad, maar indien je het toch op iets grotere steden hebt kan je gemakkelijk een bezoekje brengen aan Amsterdam. Er zijn een aantal uitstekende treinverbindingen tussen deze kuststad en Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Canal Cruise door Amsterdam?

Center Parcs

screenshot van de deal

Screenshot deal