slechts 62,50 €

Verblijf in een heerlijke cottage of hotelkamer aan het strand van Zandvoort! Vermaak je de hele dag met de kinderen in het grote zwemparadijs Aqua Mundo en geniet van de unieke Aqua Cinema! Er valt genoeg te doen in de omgeving van het park, maar Park Zandvoort organiseert zelf ook een tal van activiteiten. Deze heerlijke deal met vroegboekkorting boek je daarom al voor slechts €62,50!

Center Parcs Zandvoort

De parken van Center Parcs staan bekend om hun uitstekende service en breed scala aan activiteiten. Zo ook Center Parcs Zandvoort. Breng een paar uur door in het zwemparadijs Aqua Mundo, waar je ook de Aqua Cinema echt moet uitproberen. Film kijken vanuit het water is een unieke ervaring. Verder kan je in het park boogschieten, bowlen, lazergamen, naar de kinderboerderij of genieten in de sauna. Dit zijn slechts een paar van de activiteiten die je allemaal op Center Parcs Zandvoort kan gaan beleven. Dit park krijgt een prima beoordeling op TripAdvisor met 3 van de 5 sterren.

Uitwaaien bij Zandvoort

Houd je van fietsen en wandelen? Dan is een vakantie naar Zandvoort zeker een goed idee. Bij het park kan je fietsen huren om de omgeving te gaan herkennen, want een fietstocht door de duinen van Zandvoort is erg mooi. Wat kan je verder nog doen in de omgeving? Zandvoort zelf is een leuke stad, maar indien je het toch op iets grotere steden hebt kan je gemakkelijk een bezoekje brengen aan Amsterdam. Er zijn een aantal uitstekende treinverbindingen tussen deze kuststad en Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Canal Cruise door Amsterdam? Indien je toch op zoek bent naar een ander uitje kan je gemakkelijk bij mijn Nederland vakanties kijken.

screenshot van de deal

center parcs
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)