Last-minute vakantie Center Parcs Zandvoort

Een comfort cottage tussen de duinen en onbeperkt toegang tot groot zwemparadijs!

  • Hotel Center Parcs Zandvoort
P.p. vanaf € 90,-

Wil je er last-minute even tussenuit? Dan is deze last minute Center Parcs deal iets voor jou! Voor slechts €90 per persoon ga je op mini-vakantie in eigen land en geniet je samen met vrienden of familie van een paar dagen bij Center Parcs Zandvoort.

Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Zandvoort

De parken van Center Parcs staan bekend om hun uitstekende service en brede scala aan activiteiten. Zo ook Center Parcs Zandvoort. Breng een paar uur door in het zwemparadijs Aqua Mundo, waar je ook de Aqua Cinema echt moet uitproberen. Een film kijken vanuit het water is een unieke ervaring. Verder kan je in het park boogschieten, bowlen, lasergamen, naar de kinderboerderij of genieten in de sauna. Dit zijn slechts een paar van de activiteiten die je allemaal op Center Parcs Zandvoort kan gaan beleven.

Center Parcs Zandvoort

Uitwaaien bij Zandvoort

Houd je van fietsen en wandelen? Dan is een vakantie naar Zandvoort zeker een goed idee. Bij het park kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen, want een fietstocht door de duinen van Zandvoort is erg mooi. Wat kan je verder nog doen in de omgeving? Zandvoort zelf is een leuke stad, maar indien je het toch op iets grotere steden hebt kan je gemakkelijk een bezoekje brengen aan Amsterdam. Of ga gewoon lekker zonnen op het strand!

Center Parcs Zandvoort

screenshot van de deal

Screenshot deal