Eemhof aanbieding: Center Parcs in de zomervakantie!

Relaxen in je eigen cottage en toegang tot waterpark Aqua Mundo!

  • Hotel Center Parcs De Eemhof
  • Reserveringskosten €29,50 per boeking
  • Beddengoed €8,95 per persoon

De prijs per persoon is op basis van vier personen

Holidayguru tipt 21.08.20 tot 24.08.20 Zeewolde
P.p. vanaf € 124,75

Het is zomer! En waar kun je dat beter vieren dan tijdens een weekendje Center Parcs! Verblijf in een van de luxe cottages op het Center Parcs park de Eemhof, met toegang tot mega waterpark Aqua Mundo! Boek in augustus een comfort cottage voor €125 per persoon.

Center Parcs de Eemhof

Het bekende park in Flevoland is een perfecte locatie voor een paar dagen ontspanning zonder zorgen. Het aangrenzende Eemmeer leent zich uitstekend voor verschillende watersporten, zoals surfen of een zeilboot huren. Verder kun je je de hele dag vermaken in het mega aquapark Aqua Mundo! Leer surfen op de Flow Rider of vermaak je in het grote golfslagbad. Verder beschikt het Center Parcs park de Eemhof over een Action Factory, golfbaan en bijvoorbeeld een basketbalveld.

Verblijf in een cottage op de Eemhof

Tijdens je verblijf in Center Parcs de Eemhof overnacht je in een comfortabel vakantiehuisje op het park. In de zomer kun je hier op het terras genieten van het mooie weer en in de winter kun je gezellig met het gezin rond de open haard zitten en spelletjes spelen, wanneer je alle activiteiten van het park hebt gezien. Verder zijn de cottages uitgerust met een complete keuken en vaatwasser, zodat je zelf gezellig kan koken in je tijdelijke huis.

screenshot van de deal

Screenshot deal