Eemhof aanbieding: Center Parcs VIP Cottage

Met privé sauna en jacuzzi!

  • Reserveringskosten €29,50 per boeking
  • Toeristenbelasting €3,38 p.p.p.n.
Holidayguru tipt 15.03.21 tot 17.03.21
P.p. vanaf € 99,-

Wist je dat Center Parcs naast de bekende standaardhuisjes ook VIP cottages heeft met net een beetje extra luxe? Boek nu voor maar €99 een paar nachtjes in de VIP Cottage met sauna en jacuzzi op Center Parcs de Eemhof.

VIP Cottage

Tijdens je verblijf in Center Parcs de Eemhof overnacht je in een luxe VIP Cottage met eigen sauna en jacuzzi. In de zomer kun je hier op het terras genieten van het mooie weer en in de winter kun je gezellig rond de open haard zitten en spelletjes spelen, wanneer je alle activiteiten van het park hebt gezien. Verder zijn de cottages uitgerust met een complete keuken en vaatwasser, zodat je zelf gezellig kan koken in je tijdelijke huis.

Center Parcs de Eemhof

Het bekende park in Flevoland is een perfecte locatie voor een paar dagen ontspanning zonder zorgen. Het aangrenzende Eemmeer leent zich uitstekend voor verschillende watersporten, zoals surfen of een zeilboot huren. Verder kun je je de hele dag vermaken in het mega aquapark Aqua Mundo! Leer surfen op de Flow Rider of vermaak je in het grote golfslagbad. Daarnaast beschikt Center Parcs de Eemhof over een Action Factory, golfbaan en bijvoorbeeld een basketbalveld.

screenshot van de deal

Screenshot deal