Vakantie op Chalkidiki in een luxe 5*-hotel

Inclusief vliegtickets en volpension verblijf

  • Hotel Miraggio Thermal Spa Resort
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 303,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DChalkidiki%26affid%3DMiraggioThermalSpaResortApril19%26produit%3D287733" text="Hier boeken"]

Als je altijd al hebt gedroomd van parelwitte zandstranden en luxe hotels, ben je bij deze Griekenland vakantie aan het juiste adres. Voor €303 beleef je een topvakantie op het Griekse schiereiland Chalkidiki en verblijf je in een 5*-hotel in een prachtige suite. Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Chalkidiki

Miraggio Thermal Spa Resort*****

Het Miraggio Thermal Spa 5*-Resort is jouw verblijfplaats en hier ga je van alles genieten! Grote spa, mega zwembad en een groot scala aan (sport)activiteiten, in dit hotel heb je alles wat jouw hartje begeert. Geniet van de verschillende restaurants en bars van het resort en ga op het gemak relaxen onder de Griekse zon op het privéstrand. Dit hotel krijgt een zeer goede beoordeling van 8.9 uit 10 punten

Chalkidiki

Chalkidiki, Griekenland

Als je op zoek bent naar een onontdekt schiereiland dan is Chalkidiki the place to be! Schitterende zandstranden en helder blauw water is hier in overvloed. Of wat dacht je van grote bossen en stralende meren? Chalkidiki is misschien wel het best bewaarde geheim van Griekenland! Ga het allemaal ontdekken. Aristoteles kwam hier tot verbazingwekkende inzichten, zal Chalkidiki jou ook inspireren?!

all inclusive Chalkidiki

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Griekenland, of zoek je toch een andere Griekenland deal? Op deze pagina vind je alle Griekenland aanbiedingen bij elkaar, of bekijk mijn selectie van luxe vakanties!

screenshot van de deal

Screenshot deal