slechts 239,- €

Als je altijd al hebt gedroomd van parelwitte zandstranden en luxe hotels, ben je bij deze Griekenland vakantie aan het juiste adres! Voor €239 beleef je en topvakantie op het Griekse schiereiland Chalkidiki en verblijf je in een 5*-hotel op basis van halfpension! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Miraggio Thermal Spa Resort Chalkidiki

Miraggio Thermal Spa Resort*****

Het Miraggio Thermal Spa 5*-Resort is jouw verblijfplaats en hier ga je van alles genieten! Grote spa, mega zwembad en een groot scala aan (sport)activiteiten, in dit hotel heb je alles wat jouw hartje begeert. Geniet van de verschillende restaurants en bars van het resort en ga op het gemak relaxen onder de Griekse zon op het privéstrand. Upgraden is ook mogelijk, dan beschik je zelfs over junior suite met terras ! Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4.5 punten!

Miraggio Thermal Spa Resort Chalkidiki

Chalkidiki, Griekenland

Als je op zoek bent naar een onontdekt schiereiland dan is Chalkidiki the place to be! Schitterende zandstranden en helder blauw water is hier in overvloed. Of wat dacht je van grote bossen en stralende meren? Chalkidiki is misschien wel het best bewaarde geheim van Griekenland! Aristoteles kwam hier tot verbazingwekkende inzichten, zal Chalkidiki jou ook inspireren?!

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Griekenland, of zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie, of bekijk mijn selectie van luxe vakanties!

Miraggio Thermal Spa Resort Chalkidiki

screenshot van de deal

Screenshot VP
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)