slechts € 158,-

Opgelet mensen, want deze vakantie Corfu kost je echt bijna niks! Tijd voor een zonvakantie op dit fijne Griekse eiland, want je betaalt nu slechts €158 voor een vakantie van 8 dagen naar Corfu. Die prijs is natuurlijk weer inclusief de vluchten en het verblijf in een goed beoordeeld appartementencomplex. Pak je zonnebril en strandhanddoek, want je gaat genieten van een Corfu vakantie! Boek hier deze buitenkans!

vakantie corfu

Vakantie Corfu

Zin in een vakantie Corfu? Terecht, want dit is een ontzettend fijn Grieks eiland. Corfu (ook wel Korfoe genoemd in het Nederlands) is het eiland behorende bij Griekenland wat het meest noordelijk ligt, net van de westkust van het Griekse vasteland af. Het eiland bevindt zich in de Ionische Zee en behoort tot de zogeheten Ionische Eilanden, waar bijvoorbeeld Zakynthos en Kefalonia ook bij horen. Het eiland is al jaren een populaire vakantiebestemming onder toeristen uit heel Europa, en dat is niet voor niks. Ga genieten van de heerlijk stranden tijdens een fijne zonvakantie, maar ontdek ook wat prachtige natuur en een cultuur die je met open armen ontvangt. Wil je weten wat er allemaal te doen is op het eiland? Lees dan mijn Corfu tips!

vakantie corfu

Jouw appartement tijdens je vakantie Corfu

Je verblijft tijdens deze vakantie naar Corfu in het appartementencomplex Liapades. Dit kleinschalige en sfeervolle complex ligt op slechts 350 meter van het strand. Het pittoreske plaatsje Liapades ligt op een kilometer afstand. Ontbijt is mogelijk bij te bestellen bij dit appartement. Op Tripadvisor geven eerdere gasten dit hotel een goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

vakantie corfu

screenshot van de deal

Screenshot van de Corfu vakantie