8 dagen Griekse zon in mei

Inclusief ontbijt, vluchten vanaf Amsterdam & transfers

  • Hotel Dassia Beach Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 183,-

Kom genieten op het Griekse eiland Corfu! Met deze mooie aanbieding verblijf je in een hotel direct aan een privéstrand. In mei heeft dit eiland een gemiddelde maximumtemperatuur van maar liefst 26 graden; ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Wil jij hier straks op het strand liggen genieten? Boek deze mooie zonnige aanbieding dan hier.

Corfu vakantie

Dassia Corfu

12 kilometer ten noorden van Corfu stad, ligt de badplaats Dassia. Je vindt hier een heerlijk langgerekt strand, prachtige blauwe zee en uitgestrekte cipressenbossen. In de plaats zelf vind je veel uitgaansgelegenheden en bars. Een perfecte locatie voor zon, zee en feestjes. Ga cultuur opsnuiven en bezoek het paleis Achilleion en breng ook zeker een bezoek aan Corfu stad, dit is een van de leukste plaatsen van heel Griekenland! Hier vind je veel oude forten, huizen in Venetiaanse stijl gebouwd, een uitgebreid museumaanbod en natuurlijk ook veel terrasjes.

Corfu vakantie

Dassia Beach Hotel***

Je verblijft 8 dagen in het mooie Dassia Beach Hotel voor slechts €183. Hier krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijt en heb je toegang tot het privéstrand dat aan de voortuin van het hotel grenst! Vanaf het hotel loop je binnen 5 minuten naar het centrum van Dassia voor de winkeltjes, restaurantjes of om lekker te gaan stappen. Dassia Beach Hotel wordt uitstekend beoordeeld met een 8.1 op basis van 267 gastenbeoordelingen.

Corfu vakantie

screenshot van de deal

Corfu vakantie