slechts € 187,-

Een vakantie Corfu is altijd fijn, omdat het precies geeft wat je van Griekenland verwacht: een mooi eiland, lekker warme zon, heerlijke stranden, maar ook wat authentieke Griekse cultuur. Momenteel heb ik een goede aanbieding voor je om jouw vakantie naar Corfu te plannen: verblijf in een 4* appartement op Corfu voor slechts €187, inclusief vluchten en transfers. Hoppa!

Vakantie naar Corfu

Vakantie Corfu

Ga op vakantie naar Corfu en lig op het hierboven afgebeelde prachtige strand. Hou je wel van een wandeling, hike dan naar boven en maak deze foto zelf. Corfu biedt je genoeg opties om jouw zonvakantie goed door te komen. Zo zijn er veel stranden, is het klimaat heerlijk en kan je rondom het eiland uitstekend snorkelen. Cultureel gezien ben je hier ook aan het goede adres, met onder andere Angelokastro, het Byzantijnse kasteel, en meerdere kerken en musea in de stad Corfu. Daarnaast raad ik een korte excursie naar het nabijgelegen Albanië aan. En weet je wat ik nou het lekkerste vind aan Griekenland? De Griekse keuken natuurlijk! Geniet van wat Dolmadakia vooraf en neem een overheerlijke Moussaka als hoofdgerecht. In veel Griekse restaurants krijg je een gratis glaasje Ouzo: proost!

Zee Korfu

San Marco Appartementen

Je verblijft tijdens je vakantie op Corfu in een van de San Marco Appartementen. Deze 4* accommodatie garandeert een goed verblijf met een top locatie dicht bij het strand. Je hoeft maar  400 meter te lopen naar het strand van Ipsos. Heerlijk ontspannen doe je bij het zwembad met bijbehorende ligbedden.

Strand Corfu

screenshot van de deal

Screenshot deal