slechts € 99,-

Een warm zonnetje dat op je schouders brandt, zandkorrels tussen je tenen en koude golven die tegen je benen slaan. Vamos à la playa! Geniet nu van een heerlijke vakantie aan de Costa Brava voor de belachelijk lage prijs van slechts €99 per persoon! Boek snel jouw Spaanse zonvakantie inclusief vluchten, transfers en 8 dagen genieten in je eigen appartement aan de Costa Brava. Bekijk hier snel de mogelijke data en alle verdere details en boek!

Costa Brava

Vakantie Costa Brava

Het heerlijke klimaat, de uitgestrekte stranden en het bruisende uitgaansleven van de Costa Brava lokken ieder jaar veel reizigers naar de noordoostkust van Spanje. In het kustplaatsje Pineda de Mar geniet je van een lekker ontspannen zonvakantie. Wissel je dagen af tussen het strand en het zwembad of stap eens op de trein voor een dagje Barcelona. De populaire Spaanse stad bereik je in slechts anderhalf uur met de trein.

Costa Brava

Appartementen Checkin Beatrix

Midden in het centrum van Pineda de Mar en op korte loopafstand van het strand vind je het appartementencomplex Checkin Beatrix. Je verblijft in een van de ruime appartementen met groot balkon. Voor de deur van je appartement ligt een zwembad voor een frisse duik. Daarnaast mag je ook gebruik maken van het grotere zwembad van Hotel Checkin Pineda.

Appartementen Checkin Beatrix

screenshot van de deal

screenshot