All-inclusive aan het strand tijdens deze vakantie Costa Brava!

Incl. vluchten en verblijf in 4*-hotel

  • Hotel Top-H Royal Sun
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden All-inclusive
P.p. vanaf € 197,-

Zin in zon? Vlieg naar de Costa Brava en geniet volop van de lekkere zon tijdens een vakantie in Spanje. Deze befaamde kustlijn heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie: zon, zee en leuke plaatsjes! Je verblijft tijdens deze vakantie in Santa Susanna, één van de populaire dorpjes waar elk jaar velen Nederlanders, Belgen, en andere Europeanen liggen te bakken op het strand onder de altijd fijne Spaanse zon. Bekijk hier alle details voor deze goedkope reis!

vakantie Costa Brava

Vakantie Costa Brava

De Costa Brava staat bekend om haar mooie stranden en baaitjes.  In de pittoreske vissersdorpjes zoals Calella kun je de authentieke Spaanse sfeer nog proeven. Uiteraard kun je bij een vakantie aan de Costa Brava niet om Barcelona heen. Dwaal door de nauwe straatjes van Barri Gotic, ga shoppen in de hippe wijk El Born, bewonder Gaudi’s meesterwerk de Sagrada Familia en geniet van het heerlijke Spaanse eten in de vele restaurants.

De zee van de Costa Brava

4* hotel Top-H Royal Sun

Je uitvalsbasis deze vakantie is het 4* hotel Top-H Royal Sun. Dit hotel ligt direct aan de promenade van Santa Susanna en dicht bij het strand. Daarnaast kun je verkoeling zoeken in het buitenzwembad op het dak, de whirlpool, of kun je terecht voor een drankje of hapje bij het buffetrestaurant en de bar. Al met al alles wat je nodig hebt voor een zeer succesvol verblijf aan de Costa Brava! Je voorgangers geven het hotel gemiddeld een goede 7.0.

vakantie Costa Brava

screenshot van de deal

Spanje vakantie