Costa Brava vakantie in een prachtig 4*-hotel

Verblijf, weg van de drukke kust, in een modern gerenoveerd oud landhuis!

  • Hotel Moli del Mig
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 207,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DCostaBrava%26affid%3DMoliDelMigSep18%26produit%3D262725" text="Hier boeken"]

Architectuur fan? Dan ga je deze aanbieding zeker kunnen appreciëren. De meeste Costa Brava vakanties die ik post zijn in populaire hotels in de kuststeden maar deze is van een ander kaliber. Je verblijft in een oud landhuis dat onlangs heel modern werd gerenoveerd, met een prachtig resultaat! Kijk maar op de foto’s hieronder, het ziet er zo kalm en mooi uit. Je verblijf hier halfpension voor maar €207, vluchten inbegrepen. Check meteen de beschikbare vertrekdata!

Hotel Moli del Mig 4* Costa Brava

Hotel Moli del Mig****

Verbazingwekkend hoe de recente renovatie van dit hotel het moderne, traditionele landhuis kruist met modern design! Samen met de uitgestrekte groene tuinen van het domein,  heeft het iets erg zen! Je logeert in een moderne, ruime en lichte kamer. Dankzij de halfpension formule kan je voor ontbijt en diner terecht in het heerlijke restaurant van Moli del Mig. Leuk detail is de open keuken, ik kijk graag naar koks aan het werk.  Op Tripadvisor krijht het 4*-hotel een uitstekende score van 4 punten.

Hotel Moli del Mig 4* Costa Brava

Vakantie Costa Brava

Als je een wagen huurt kan je de omliggende streek en de prachtige stranden en kuststadjes van de Costa Brava ontdekken maar ook in Moli del Mig is er genoeg te beleven. Zo kan je een relaxdagje in de spa inlassen. Inclusief bubbelbaden in de oude ruimtes van het gebouw, enorm gezellig! Of als het weer het toestaat, kan je een duik nemen in het buitenzwembad! Meer weten over de streek? Lees dan zeker eens mijn Costa Brava tips.

Hotel Moli del Mig 4* Costa Brava

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive