Goedkope vakantie naar de Costa del Sol!

Geniet van een kamer met zeezicht in een halfpension 4*-hotel en vluchten uit BXL

  • Hotel BQ Andalucia Beach
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 207,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DCostadelsol%26affid%3DBQAndaluciaBeachJuni18%26produit%3D251764" text="Hier boeken"]

De Costa del Sol! Bezongen in talrijke liedjes, al decennialang een populaire vakantiebestemming en met recht en reden! Dankzij deze deal kan je voor een zacht prijsje afzakken naar Torre del Mar, een bestemming die erg in trek is! Je verblijft er in een kamer met zeezicht in een comfortabel viersterrenhotel op een steenworp van het strand. En dat nog eens met een halfpension formule! Bekijk hier de reisdetails en mogelijke vertrekdata.

Strand Costa Del Sol Voyage Prive

BQ Andalucia Beach Hotel

Dit viersterrenhotel is prachtig gelegen naast de promenade aan het zandstrand van Torre del Mar. Heel leuk als je ’s avonds – wanneer de temperaturen wat afkoelen – een avondwandelingetje wilt maken. Het ligt ook vlak bij de winkels, bars en restaurantjes van de bruisende, gezellige kuststad. Je logeert in een ruime kamer met zicht op de blauwe zee. Zalig om zo wakker te worden! Dankzij de halfpension formule kan je smullen van de Andalusische specialiteiten in het het restaurant van het hotel. Hongertje overdag? Dan kan je terecht in de snackbar aan het zwembad! Je kan er ook lekkere drankjes bestellen natuurlijk! Op Tripadvisor krijgt BQ Andalucia Beach Hotel een uitstekende beoordeling van 4 sterren!

BQ Andalucia Beach Hotel Spa

Vakantie Costa del Sol

Deze vakantie is de ideale kans om te genieten van het mooie leven en helemaal te relaxen. Je zou hele dagen kunnen vullen met zonnebaden aan het strand, tot rust komen in  de spa van het hotell (met o.a. bubbelbad en stoombad) of kuieren door de gezellige straatjes van Torre del Mar. Maar als je wat afwisseling zoekt, kan je altijd een daguitstap ondernemen naar het magische Ronda. Een middeleeuwse stad in het binnenland, gebouwd op rond een gigantische kloof. Met de bekende brug die de twee stadsdelen verbindt!

Ronda Costa Del Sol Voyage Prive

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive