slechts 134,- €

Erop uit naar de heerlijke Spaanse zon? Geniet van de Spaanse Costa del Sol tijdens een 8-daagse vakantie in de plaats Fuengirola, inclusief retourvlucht en appartement voor €134! Boek jouw ticket naar de winterzon hier.

Andalusien Spanien Costa del Sol_274925522

Vakantie Costa del Sol

De Costa del Sol biedt alles voor een geslaagde vakantie! Bezoek de steden Malaga en Marbella of trek eropuit in de prachtige Andalusische natuur. Ook de Romeinse oudheden en het Moorse kasteel van Fuengirola zijn in de buurt. Heerlijk ontspannen met een boekje in de hand aan de rand van het zwembad of aan de beroemde costa!

vakantie Fuengirola

Appartement in Fuengirola

Je verblijft in het appartementencomplex PYR Fuengirola. Het complex ligt zeer gunstig tegenover het strand en de jachthaven van Fuengirola. Het buitenzwembad is verwarmd in de winter. Daarnaast beschikt het complex over een café waar je terecht kunt voor een drankje. In de directe omgeving zijn genoeg restaurants en winkeltjes te vinden. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 sterren.

costa del sol spain

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)