Wellness designhotel aan de Costa Del Sol!

Verblijf in een modern adults only vijfsterrenhotel vlakbij het strand, inclusief vluchten.

  • Hotel Hotel Senator Banus Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 206,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DMarbella%26affid%3DHotelSenatorBanusJuni18%26produit%3D253080" text="Hier boeken"]

Tijd voor een zorgeloze vakantie om jezelf eens goed te verwennen en de alledaagse stress te vergeten! Ik neem je mee op vakantie naar de Costa Del Sol! Je verblijft er in het luxueuze vijfsterrenhotel Senator Banus. Een plek die helemaal in het teken staat van ontstressen. Bekijk hier de details van deze aanbieding die al begint aan €206!

Hotel Senator Banus Spa Costa Del Sol

Hotel Senator Banus Spa – Adults Only

Dit vijfsterrenhotel is enkel toegankelijk voor volwassen, alles staat in het teken van rust. Je kan rustig ontspannen aan het gezellige buitenzwembad of in het moderne, mooie wellness centrum. Het strand is op een paar honderd meter lopen van je hotel. Je verblijft in een lichte en ruime Deluxe Kamer. Het hotel krijgt een bijna perfecte score van 4,5 sterren op Tripadvisor, net als een Certificaat van Uitmuntendheid. Een unieke buitenkans dus!

Hotel Senator Banus Spa Costa Del Sol

Vakantie Costa Del Sol

Je designhotel ligt vlakbij de bekende badplaats Marbella, in het hart van de Costa Del Sol. Deze streek in Spanje staat bekend voor de fantastische, uitgestrekte zandstranden. Maar in Marbella kan je ook het oude centrum bezoeken. Een gezellige plek met nauwe straatjes en sfeervolle pleintjes. Je kan er rustig wandelen langs souvenirwinkels, tapasrestaurants, uitnodigende terrasjes, … Zalig toch, je dagen vullen met wellness, strand en zo’n bezoekjes!

Hotel Senator Banus Spa Costa Del Sol

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive