slechts 98,- €

Die prijs is echt belachelijk laag! En daarvoor betaal je niet alleen een leuk appartement aan de Costa Del Sol maar ook je vluchten vanuit Brussel. Een echte buitenkans die je niet wilt missen! Wees er snel bij en wie weet zit bij binnenkort op het terras van je eigen appartement met uitzicht op de zee! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Appartementen Turísticos Resort de Nerja

Appartementen Turísticos Resort de Nerja

Dichtbij het strand, in de heuvels van het gezellige Nerja vind je dit moderne appartementencomplex. Je verblijft in een licht, comfortabel appartement met alle moderne faciliteiten en een terras met een fantastisch uitzicht. Aan het complex ligt ook een buitenzwembad voor een verfrissende duik. Op een paar minuten wandelen vind je bars, restaurants en winkels en iets verder ligt het bruisende centrum van Nerja en het zandstrand.
Costa Del Sol Voyage Prive

Vakantie Costa Del Sol

De Costa Del Sol is een leuke bestemming voor een zonvakantie in het najaar. De temperaturen zijn er nog steeds zacht en warm in vergelijking met ons grauw landje. Je kan hier je batterijen volledig opladen terwijl je geniet van de zuiderse sfeer, de prachtige kust of een bezoekje aan een tapasbar of strandbar. Lekker genieten maar!
Appartementen Turísticos Resort de Nerja

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)