slechts € 589,-

Wat dacht je van een vakantie naar Cuba,  het prachtige eiland in het Caribisch gebied. Adembenemende uitzichten, prachtige natuur en een heerlijk klimaat wachten hier op je. Klinkt goed, toch? Boek deze deal snel! Op het moment is Cuba the place to be en wie de foto’s en video’s ziet, snapt wel waarom! Het is een beeldschone bestemming en hoe kan je daar beter optimaal van genieten dan met een all inclusive resort als lokale thuisbasis?! De prijs voor deze verzorgde vakantie Cuba blijft vast niet lang zo laag dus wees er snel bij. Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details.

Varadero Beach, Cuba

Goedkope vakantie Cuba

Op het prachtige eiland Cuba valt genoeg te beleven. Het is een goede bestemming voor een strandvakantie, maar ook om cultuur te snuiven. Ga als uitstapje naar de hoofdstad Havana en bewonder het straatbeeld, de imposante architectuur en de felgekleurde huizen. Kijk je ogen uit op dit eiland waar de tijd even stil lijkt te hebben gestaan en waar de heerlijk zomerse Spaanse muziek je al gauw een dansje laat wagen! Voor natuurliefhebbers zijn de nationale parken op het eiland zeker de moeite waard.

Havana op Cuba

Hotel Club Amigo Atlantico

Je overnacht in Hotel Club Amigo Atlantico, in Guardalavaca, Oost-Cuba. Het resort ligt aan het strand en biedt animatie voor het hele gezin. Je kunt er ook kajakken, fietsen of beachvolleyballen. Tegen betaling kun je snorkelen, zeilen of windsurfen. Je verblijft in dit hotel op basis van all inclusive dus alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Je comfortabele hotelkamer heeft airco, telefoon, tv en nog veel meer.

Strand Cuba

screenshot van de deal

Screenshot deal