All inclusive vakantie Cuba voor weinig!

Inclusief hotel aan zee o.b.v. all inclusive, vlucht en transfer!

  • Hotel Club Amigo Atlantico
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
slechts € 609,-

Wauw, dit is goedkoop! Voor slechts €609 geniet je negen dagen lang van een all inclusive vakantie op Cuba. Deze goedkope aanbieding is inclusief retourvlucht, transfers en hotel. Twijfel niet en boeken maar, deze Cuba vakantie!

Stranden van Cuba

Goedkope vakantie Cuba

Op het prachtige eiland Cuba valt genoeg te beleven. Het is een goede bestemming voor een strandvakantie, maar ook om cultuur te snuiven. Ga als uitstapje naar de hoofdstad Havana en bewonder het straatbeeld, de imposante architectuur en de felgekleurde huizen. Kijk je ogen uit op dit eiland waar de tijd even stil lijkt te hebben gestaan en waar de heerlijk zomerse Spaanse muziek je al gauw een dansje laat wagen! Voor natuurliefhebbers zijn de nationale parken op het eiland zeker de moeite waard. Meer weten? Lees dan mijn artikel over Cuba.

Havana op Cuba

Hotel Club Amigo Atlantico

Je overnacht in Hotel Club Amigo Atlantico, in Guardalavaca, Oost-Cuba. Het resort ligt aan misschien wel het mooiste strand van Cuba en biedt animatie voor het hele gezin. Je kunt er ook kajakken, fietsen of beachvolleyballen. Tegen betaling kun je snorkelen, zeilen of windsurfen. Je verblijft in dit hotel op basis van all inclusive dus alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Je comfortabele hotelkamer heeft airco, telefoon, tv en nog veel meer.

Strand Cuba

screenshot van de deal

Screenshot deal