slechts 849,- €

Cuba is een land dat je op twee manieren kunt ontdekken. Slaap in een casa particular en ontdek het authentieke Cuba of geniet van een all inclusive vakantie op de geweldige standen van dit land. Of doe het allebei! Met deze deal kan je dat gelukkig combineren! Zo slaap je eerst meerdere nachten in een casa particular in Havana, en daarna wordt je met een transfer naar een all inclusive resort gebracht in Varadero. Verder geniet je van een oldtimertour door Havana tijdens je verblijf daar. Echt een unieke reis! Bekijk alle details hier.

Havana in Cuba

Havana vanuit een casa particular

De hoofdstad van Cuba is een prachtige stad om te bezoeken. Havana is opgedeeld in drie verschillende wijken die je alle drie gezien moet hebben. In het Oude Havana lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Je kan duidelijk zien dat dit gedeelte van de stad tijdens de bloeiperiode van Havana rijk en drukbezocht was en van deze tijd zijn er nog veel prachtige gebouwen te zien. Het Centro Havana wordt momenteel druk gerenoveerd en ligt vooral aan de beroemde weg Malecón. De derde wijk van de stad heet Vedado. In dit gedeelte vind je vooral de nieuwbouw met grote hotels en nieuwe huizen. Lees meer over Havana in Cuba in mijn Travel Magazine.

Cuba

All inclusive genieten op Varadero

Na de ontdekkingstocht in Havana is het tijd om van het zonnetje te genieten op Varadero. Dit doe je vanuit het luxe Hotel Ocean Vista Azul, wat een uitstekende beoordeling ontvangt op TripAdvisor van 4 van de 5 punten. Je verblijf in dit luxe hotel op basis van all inclusive, zodat je deze verdere vakantie geen zorgen meer hebt. Er zijn verschillende extra excursies bij deze deal te boeken, zoals een excursie met een catamaran over zee.

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)