slechts 989,- €

Ola Cuba! Cubanen die zo trots als een pauw hun Cadillacs uit de jaren vijftig poetsen, dit siert het straatbeeld in HavanaMeteen voelt het als thuis. De warme zon prikt op je huid en terwijl de Cubaanse muziek langzaam aanzwelt, begin jij te swingen. Salsadansen lijkt hier zo eenvoudig, het gaat bijna vanzelf. En na de nodige danspasjes, een oldtimertour door de kleurrijke straten en wat overnachtingen in een Cubaanse Bed & Breakfast zet je koers richting Cayo Santa Maria. Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en een goed boek: meer heb je niet nodig om na te genieten van je ervaringen in Havana. Een all inclusive-verblijf misschien… Maar dat is ook geregeld! Begin je al met plannen maken? Deze cuba vakantie kun je niet aan je voorbij laten gaan! Bekijk snel de beschikbare reisdata!

cuba

Als de Cubaanse son door de kleurrijke straten van Havana galmt, kun je niet anders dan swingen. Meteen kom je in Cubaanse sferen en dat gaat je hoe dan ook bevallen. Je drinkt daiquiri op het terras, danst salsa in een van de cafés en maakt een rit met een ronkende oldtimer door straten die gesierd worden door pastelkleurige huizen. Na twee nachten in een zogeheten ‘casa particular’ vervolg je je weg naar Cayo Santa Maria.

Caribbean_Cuba_024

De Caraïbische stranden uit de boekjes? Ja, dáár ga je heen! Vanuit een luxe vijfsterrenresort – waar je bovendien verblijft o.b.v. all inclusive – liggen tropische stranden aan je voeten. Die blote voeten in het zand-post op Facebook die je altijd al zo graag wilde maken? Geen punt! Die filter heb je zéker niet nodig. Na wat heerlijke dagen kun je nog even afscheid nemen van Havana voordat je weer huiswaarts keert. Als een ander mens, dat wel…

Wil je meer weten over dit Caribische eiland of zoek je toch een andere Cuba deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Cuba vakantie. Lees ook mijn magazineartikel voor Cuba tips.

Hotel Labranda Cayo Santa Maria, Cuba

Heb je zin gekregen om Cuba te ontdekken? Boek dan snel! 

 • Drie nachten in Havana (inclusief ontbijt) en de rest in Cayo Santa Maria (o.b.v. all inclusive) voor €989
  • Reisperiode: September maar er zijn verschillende reisperiodes beschikbaar, bekijk ze hier.
  • Reisduur: 8, 9, 11, 12, 15 of 16 nachten
  • Luchthaven: Amsterdam, Düsseldorf of Brussels Zaventem
  • Inclusief oldtimertocht door Havana
  • Hotel: ‘casa particular’ in Havana + 5*-hotel Labranda Cayo Santa Maria in Cayo Santa Maria
  • Verzorging: dagelijks ontbijt in Havana + all inclusive in Cayo Santa Maria
  • Transfer: Inbegrepen
  • Boekingskosten: Niet inbegrepen, €35
  • Calamiteitenfonds: Niet inbegrepen €2,50
  • Prijs: Maar €989 per persoon op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)