11 dagen op avontuur in Cuba

Stel jouw perfecte Cuba reis zelf samen!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 22.05.20 tot 01.06.20
P.p. vanaf € 600,-

Ontdek het land van de sigaren, oldtimers en mojito’s en maak een onvergetelijke rondreis door Cuba! Voor slechts €600 boek jij dit startpakket om jouw droomreis te beginnen. Bij deze prijs zijn je retourtickets, transfer en de eerste twee hotelovernachtingen inbegrepen. Daarna heb je zelf alle touwtjes in handen om te bepalen hoe jouw reis eruit gaan zien. Ga jij op avontuur?

Startpakket Cuba

Met deze deal vlieg jij vanaf Amsterdam naar Holguín, waar jouw reis van start gaat. Je verblijft de eerste twee nachten in Mirador de Mayabe op basis van logies en ontbijt. Kom bij van een lange vlucht aan de rand van het zwembad of chill lekker een dagje op het strand. Vanaf de derde dag bepaal jij zelf waar op dit exotische eiland jij gaat verblijven. Zo heb je volledig de vrijheid om het land te ontdekken op jouw manier!

vakantie Cuba

Cuba vakantie

De witte stranden van Cuba nodigen uit tot dagenlang luieren onder de zon met een mojito in de hand. Maar Cuba heeft naast prachtige stranden nog veel meer moois om te ontdekken! Maak een trip naar Havana en laat je betoveren door de kleurrijke huisjes en oldtimers die je passeren. Of trek de natuur in en maak een excursie naar het groene binnenland. Maar, vergeet tussen het avontuur door niet te relaxen op de vele bountystranden van het eiland.

screenshot van de deal

ss_cuba2