Vakantie op Cuba voor een spotprijs

Inclusief vluchten, transfer en de eerste twee nachten met verblijf

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt: 14. sep tot 21. sep
slechts € 539,-

Droom jij er ook van om in een oldtimer door Havana te scheuren en de diverse bezienswaardigheden en landschappen van Cuba te ontdekken? Grijp dan deze kans en reis voor maar €539 naar dit fascinerende land. Deze deal is inclusief retourvlucht, transfers en de eerste twee hotelovernachtingen. Daarna ligt je reis helemaal open en kun je jouw vakantie naar eigen wens invullen.

Varadero in Cuba

Ontdek het land van revolutie, sigaren en witte stranden

Bij de aanbieding zitten de vluchten en de eerste twee nachten in een hotel inbegrepen. Je verblijft in het hotel Starfish Las Palmas of in Memories Jibacoa en geniet ’s ochtends van een ontbijtje. De transfer van het vliegveld naar je hotel zit bij het pakket inbegrepen. Op deze manier heb je alle vrijheid om dit prachtige land te ontdekken op jouw manier!

Cuba

Cuba vakantie

Kun je het je al voorstellen: je ligt op het strand, met een Cuba Libre in je hand en zonneschijn op je hoofd? Maak deze droom nu werkelijkheid. Heb je genoeg van het strand gezien, verken dan de bruisende stad Havana of huur een oldtimer en ga het hele land door. De keuze is aan jou en de mogelijkheden eindeloos. Inspiratie voor je reis? Lees mijn Cuba tips. Check hier de beste reistijd voor Cuba.

Vinales, Cuba

 

screenshot van de deal

Screenshot deal